Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Η βάση των ΗΠΑ Ντιέγκο Γκαρσία

Πρώην διευθυντής αεροπορικής: Οι ΗΠΑ κατέρριψαν το χαμένο Boeing της Malaysia -Οι μαρτυρίες των ψαράδων από τις Μαλδίβες
«Οι ΗΠΑ κατέρριψαν το χαμένο Boeing της Μalaysia γιατί φοβήθηκαν ότι το είχαν καταλάβει τρομοκράτες για να το χρησιμοποιήσουν για μια επίθεση αντίστοιχη με εκείνη της 11ης Σεπτεμβρίου». Αυτό υποστηρίζει ο πρώην διευθυντής της αεροπορικής εταιρείας και συγγραφέας Μαρκ Ντουγκάν.
Ο Ντουγκάν, μιλώντας στο Paris Match, δήλωσε ότι το Βoeing που εκτελούσε την πτήση ΜΗ370 καταρρίφθηκε κοντά στη στρατιωτική βάση των ΗΠΑ στον Ινδικό Ωκεανό, στο απομακρυσμένο νησί Ντιέγκο Γκαρσία.

Ο Μαρκ Ντουγκάν
Ο πρώην διευθυντής της αεροπορικής ανέφερε ότι νησιώτες στις Μαλδίβες, κοντά στο Ντιέγκο Γκαρσία, του είπαν ότι είδαν στις 8 Μαρτίου 2014 ένα αεροσκάφος να πετά πολύ χαμηλά, ενώ ένας εξ αυτών μίλησε για ένα τεράστιο αεροπλάνο με τα χρώματα της Malaysia. Είπε ακόμη ότι έχει καταγράψει τη μαρτυρία ενός ψαρά που υποστηρίζει ότι βρήκε έναν άδειο πυροσβεστήρα στο νησί Μπαρά.
Ο γεννημένος στη Σενεγάλη Γάλλος, ο οποίος τώρα είναι ένας επιτυχημένος συγγραφέας, ανέφερε ακόμη ότι τον έχουν προειδοποιήσει να μην ερευνήσει το τι έγινε με την πτήση ΜΗ370, καθώς υπάρχουν κίνδυνοι, και τον συμβούλευσαν να αφήσει το χρόνο να κάνει τη... δουλειά του.

Η βάση των ΗΠΑ Ντιέγκο Γκαρσία

Η διαδρομή που υποστηρίζει ο Ντουγκάν ότι έκανε το χαμένο Βoeing της Malaysia