Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Μακάβριες οι εντολές της παγκοσμιοποίησης. Παντού θάνατος χωρίς κόστος της ανθρώπινης ζωής

Λαϊκή επιστράτευση: στη Νοβορωσία σκοτώθηκαν πάνω από 20 χιλιάδες στρατιώτες του Κιέβου
Μέσα σε εννέα μήνες της διεξαγωγής της εξολοθρευτικής επιχείρησης, στα νοτιοανατολικά της χώρας εκ μέρους των ουκρανικών δυνάμεων, έχουν σκοτωθεί πάνω από 20 000 άνθρωποι, στρατιωτικοί, εθελοντές, ξένοι.
Σύμφωνα με την είδηση της λαϊκής επιστράτευσης της Νοβορωσίας, από την αρχή της εξολοθρευτικής επιχείρησης στις 3 Απριλίου ,της φετινής χρονιάς,
από το μέτωπο δεν γύρισαν 20 904 στρατιωτικοί. Ο στρατός της Ουκρανίας έχει και αυτή απώλειες γύρω στους 11.590 στρατιώτες. Το Υπουργείο Εσωτερικών έχασε σχεδόν 4200 υπαλλήλους του, σκοτώθηκαν περίπου 380 υπάλληλοι της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας, περίπου 420 άτομα έχασε η Κρατική Υπηρεσία των Συνόρων, άλλα περίπου 90 νεκροί είναι από το FBI, NSA, τις ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ.
«Από το συνολικό αριθμό των πεσόντων είναι 3 282 μαχητές της «Δεξιάς Παράταξης» που κατά κύριος όρο εντάχτηκαν στη σύνθεση της Εθνικής Φρουράς, καθώς και 30 μισθοφόροι από ειδικές ταξιαρχίες του μεγιστάνα Ίγκορ Κολομόισκι «Dnepr», «Azov» και «Aydar». Σύμφωνα με άμεσα δεδομένα, τα πτώματα απομακρύνονταν από Ντνεπροπετρόβσκ και καταστρέφονταν στο τοπικό κρεματόριο ή θάβονταν στον τόπο της εκτέλεσης και θεωρούνται αγνοούμενα», λέγεται στην ανακοίνωση της διαδικτυακής πύλης «Novorossia».
Επίσης ανάμεσα στους νεκρούς είναι αρκετοί μισθοφόροι από την Πολωνία, τη Γερμανία, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Τσεχία, την Τουρκία κ.α. Συνολικά είναι 630 άτομα. Επίσης σκοτώθηκαν 1779 άτομα από άλλες κατηγορίες των ενόπλων μονάδων της Ουκρανίας.
Σημειωτέον ότι ακόμα και αυτά τα δεδομένα είναι προκαταρκτικά. Ταυτόχρονα ακόμα παραμένουν χιλιάδες άνθρωποι οι οποίοι θεωρούνται αγνοούμενοι, βρίσκονται αιχμάλωτοι ή απλώς είναι θαμμένοι σε ανώνυμους τάφους. Ταυτόχρονα την προηγούμενη ημέρα το Υπουργείο Αμύνης της Ουκρανίας δημοσίευσε επίσημα στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία στο Ντονμπάς σκοτώθηκαν 900 στρατιωτικοί.