Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Στα χνάρια του λεγόμενου ισλαμικού κράτους οδεύει η Τουρκία, απωθούν οτιδήποτε χριστιανικό

Ολοταχώς με την ...όπισθεν στον σκληρό ισλαμισμό και τον οθωμανισμό οδεύει η Τουρκία.
Την ώρα που ο Τούρκος Πρωθυπουργός κ. Α. Νταβούτιγλου για να κάνει τον ...Ευρωπαίο ευχόταν στον κ. Α. Σαμαρά ( και προφανώς σε άλλους Ευρωπαίους ηγέτες) Χρόνια Πολλά για το Νέο Έτος αλλά και τους Χριστιανούς πολίτες της χώρας του και τον χριστιανικό κόσμο για τη γιορτή των Χριστουγέννων, ο Διευθυντής Εθνικής Παιδείας στο  Bartin, κ. Yasar Demir, εξέδωσε ένα μήνυμα για το Νέο Έτος που θα προκαλέσει συζήτηση: Ο Κ. Demir λοιπόν σε μήνυμα (sms) που έστειλε στα κινητά τηλέφωνα των Διευθυντών των σχολείων της αρμοδιότητάς του, προειδοποίησε να μην στέλνουν μηνύματα για το νέο έτος, διότι αυτά αποτελούν, όπως έγραφε, ... ''προπαγάνδα για το Χριστιανισμό'' και ότι αυτά δεν συνάδουν με τα ήθη και τα έθιμα των ανθρώπων της Ανατολίας, όπως ανέφερε το τηλεοπτικό δίκτυο CNN Turk.

Και φροντιστήρια Οθωνικής γλώσσας

Παράλληλα το ίδιο κανάλι σε άλλη είδηση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του, με τον τίτλο ''Φροντιστήριο Οθωμανικής από το κυβερνόν κόμμα  AKP στη Σμύρνη'',  γράφει ότι έγινε ήδη το πρώτο μάθημα οθωμανικής από την Διεύθυνση Εκπαίδευσης της περιοχής Konak, του κόμματος AKP.
Οι φοιτούντες στο
φροντιστήριο αυτό μπορούν να ολοκληρώσουν την εκπαίδευση τους σε 4 φάσεις, συνολικά επί 64 διδακτικές ώρες. Αυτοί που θα αποφοιτούν από το φροντιστήριο θα είναι σε θέση να διαβάζουν οθωμανικά κείμενα. Τονίζεται πως κατά την πρώτη μέρα του φροντιστηρίου που ήταν ανοιχτό σε όσους ήθελαν, υπήρξε μεγάλη προσέλευση.   
http://www.onalert.gr/stories/i-tourkia-kata-ton-xrisougennon-pnigetai-ston-skliro-islamismo/39554