Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Η Συρία καταρρίπτει Ισραηλινό UAV - ΒΙΝΤΕΟ

  Πέπλο μυστηρίου φαίνεται να σκεπάζει την πτώση ενός Ισραηλινού μη επανδρωμένου αεροσκάφους.
Η Συρία ανακοίνωσε ότι ένα ισραηλινό μη επανδρωμένο αεροσκάφος κατέπεσε στην επαρχία Κουνεϊτρά, κοντά στα Υψίπεδα του Γκολάν χθες Κυριακή.
 Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι το αεροσκάφος πετούσε πάνω από το χωριό Χαντάρ όταν κατέπεσε αλλα μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει σαφές εάν καταρρίφθηκε ή συνετρίβη.Σύμφωνα με τα ΜΜΕ στο Λίβανο και στη Συρία το μη επανδρωμένο αεροσκάφος ήταν τύπου Skylark1 και φωτογραφίες δείχνουν οτι εβραϊκα αναγράφονται στο κάτω μέρος του. Ωστόσο σύμφωνα με δηλώσεις του  Ισραηλινού στρατού δεν φαίνεται να εχει εξαφανίστει ή να εχει συντριβεί κανένα απο τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη του.

Δειτε στο βίντεο το μη επανδρωμένο αεροσκάφος που συμφωνα με αναφορές εχει καταρρίψει η Συρία.


Σφοδρές μάχες έχουν λάβει χώρα στην επαρχία Κουνεϊτρά μεταξύ των δυνάμεων που παραμένουν πιστές στον πρόεδρο της Συρίας, Μπασάρ αλ-Άσαντ και ανταρτών. Η κυβέρνηση της χώρας ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη βομβάρδισαν περιοχές κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο της Δαμασκού και στην πόλη Ντιμάς που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με τον Λίβανο.

Πηγή - The Jewish Press/Live Leak / H φωτογραφία ειναι του Αρχείου του Ισραηλινού Στρατού και δειχνει την κατάρριψη μη επανδρωμένου αεροσκάφους
Μετάφραση/Επιμέλεια - OnAlert