Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Πόλεμος στην Ουκρανία: Τώρα η Ρωσία κατηγορεί τους ουκρανούς στρατιώτες ότι ασκούν Μαύρη Μαγεία -Vid-


 Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης λένε ότι η «σατανική σφραγίδα των σκοτεινών δυνάμεων» βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένη στρατιωτική βάση

Τα ρωσικά κρατικά μέσα ενημέρωσης ισχυρίζονται ότι υπάρχουν ενδείξεις πως τα ουκρανικά στρατεύματα ασκούσαν μαύρη μαγεία σε στρατιωτικό αρχηγείο στην Ουκρανία.


Μια «σατανική σφραγίδα» – ένα σύμβολο που πιστεύεται ότι έχει συνδέσεις με μια μεγαλύτερη υπερφυσική δύναμη – βρέθηκε στον τοίχο μιας εγκαταλειμμένης ουκρανικής στρατιωτικής βάσης.

Η έκθεση ανέφερε ότι «σημάδια» μαύρης μαγείας βρέθηκαν στο αρχηγείο του ουκρανικού πυροβολικού στα περίχωρα ενός χωριού που ονομάζεται Trekhizbenka στην περιοχή του Λουχάνσκ. Το πρακτορείο δημοσίευσε εικόνες αυτού που αποκάλεσε «σατανική σφραγίδα» που φέρεται να βρέθηκε στους τοίχους του αρχηγείου μιας στρατιωτικής μονάδας.


Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti ισχυρίστηκε ότι το σύμβολο, καθώς και άλλες σημάνσεις που προφανώς ήταν σχηματισμένες με αίμα, έδειχναν ότι οι Ουκρανοί στρατιώτες «ασκούσαν μαύρη μαγεία».


Η Ρωσίδα πολιτολόγος και φιλόσοφος Ekaterina Dais ισχυρίστηκε ότι το σύμβολο – το οποίο είναι βαμμένο με μαύρο μελάνι – ήταν μια «μαγική σφραγίδα των σκοτεινών δυνάμεων» που συνδυάζει τις ιδέες της αναρχίας, των όπλων και των φασιστικών συμβόλων.


Ισχυρίστηκε ότι το σημάδι είναι ένα μαγικό σιγίλ (σύμβολο) «που αποτελείται από πολλές διασταυρούμενες γραμμές».


«Αυτό που σημαίνει είναι δύσκολο να το πούμε με βεβαιότητα, σε αυτό μπορείτε να δείτε τόσο το ανεστραμμένο σημάδι της αναρχίας, ένα μέρος του σήματος των “SS”, είναι καθαρά ορατό στον αριστερό άκρο του κύκλου και το εβραϊκό γράμμα «zayin» γραμμένο στα γερμανικά, που σημαίνει σπαθί ή όπλο», είπε η Ekaterina Dais.


H Ekaterina Dais υπογράμμισε ότι η σφραγίδα είχε σχεδιαστεί χωρίς ο δημιουργός να σηκώσει ένα χέρι, κάτι που προφανώς «προδίδει την υπερφυσική φύση του».


Είπε ότι το «Zain» που γράφεται κάτω από το σύμβολο σημαίνει «σπαθί» στα βιβλικά εβραϊκά. Εκτίμησε ότι όποιοι έκαναν το ξόρκι ήθελαν να ζητήσει περισσότερα όπλα ή να δυναμώσουν αυτά που έχουν ήδη.


Το RIA Novosti υποστήριξε ότι οι Ουκρανοί στρατιώτες είχαν χρησιμοποιήσει αληθινό αίμα στην πρακτική τους στη μαύρη μαγεία.


Μέσα στο κτίριο του στρατιωτικού αρχηγείου, το RIA Novosti ισχυρίστηκε ότι ένα δελτίο τύπου από τις ουκρανικές δυνάμεις ασφαλείας σχετικά με τις απώλειες στο Ντονμπάς είχε αίμα πάνω του.


«Υπάρχουν γραμμές αίματος στο έγγραφο, αν και δεν υπάρχουν τέτοια ίχνη πουθενά αλλού», λέει η έκθεση, υποδηλώνοντας ότι οι Ουκρανοί στρατιώτες είχαν χρησιμοποιήσει το αίμα για να έρθουν σε επαφή με υπερφυσικές δυνάμεις.


Το Sputnik, ένα πρακτορείο ειδήσεων που υποστηρίζεται από το Κρεμλίνο, ανέφερε επίσης ότι «ίχνη τελετουργικών μαύρης μαγείας» ανακαλύφθηκαν σε εγκαταλελειμμένο ουκρανικό στρατιωτικό αρχηγείο στο Ντονμπάς. Ανέφερε ότι «η μαγική σφραγίδα των σκοτεινών δυνάμεων» βρέθηκε στον τοίχο, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

https://www.newsbeast.gr/world/arthro/8576075/polemos-stin-oukrania-tora-i-rosia-katigorei-tous-oukranous-stratiotes-oti-askoun-mavri-mageia