Σάββατο 7 Μαΐου 2022

DPR: υπάρχουν Δυτικοί ανώτεροι στρατιωτικοί στο Azovstal. Τουλάχιστον από ΗΠΑ, Αγγλία και Γαλλία!


 
Ο Yan Gagin ένας σύμβουλος του επικεφαλή του DPR δηλώνει: « μπορώ να επιβεβαιώσω την ύπαρξη ανώτερων στρατιωτικών δυτικών χωρών μέσα στο Azovstal. Πιθανώς τουλάχιστον από οι ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο και η Γαλλία »..

Ο Sivkov περιγράφει τη μοίρα των αξιωματικών του ΝΑΤΟ που κρύβονται στο Azovstal

Ο εμπειρογνώμονας σημειώνει ότι υπάρχουν ήδη περισσότεροι από αρκετοί λόγοι για τις θανατικές ποινές που μπορεί να λάβουν αυτοί οι αξιωματικοί στο LNR και στο DNR.Ο Konstantin Sivkov, διδάκτορας στρατιωτικών επιστημών, σχολίασε τη μοίρα των αξιωματικών του ΝΑΤΟ και των ξένων ειδικών που μπορεί τώρα να βρίσκονται στις κατακόμβες κάτω από το συγκρότημα Azovstal που έχει αποκλειστεί από τα ρωσικά στρατεύματα.

«Αν οι χώρες του ΝΑΤΟ δεν βρίσκονται σε πόλεμο με τη Ρωσία και αυτοί οι αξιωματικοί βρεθούν στις τάξεις ενός στρατού που πολεμά εναντίον της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ποιος είναι ο τρόπος με τον οποίο πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε;» ρωτάει ο Σίβκοφ.

Ο ειδικός σημειώνει ότι βρίσκονται σε μια θέση όπου οι χώρες τους θα πρέπει απλώς να τους εγκαταλείψουν. Σύμφωνα με τον Sivkov, αυτό θα ήταν ένα σοβαρό πλήγμα για το κύρος των στρατών αυτών των χωρών του ΝΑΤΟ και για το σώμα αξιωματικών τους.


«Επειδή οι άνθρωποι που υπηρετούν εκεί θα σκέφτονται τώρα αν θα πρέπει να βιαστούν να παραιτηθούν από τις ένοπλες δυνάμεις τους προτού σταλούν σε κάποιο παρόμοιο hotspot όπου θα πρέπει στη συνέχεια να αντιμετωπίσουν την εμπόλεμη πλευρά και πιθανώς να πεθάνουν, καταδικασμένοι σε θάνατο επειδή είχαν συμμετάσχει σε ορισμένα εγκλήματα», συνεχίζει τη σκέψη του ο Σίβκοφ.

Ο εμπειρογνώμονας σημειώνει ότι υπάρχουν ήδη περισσότεροι από αρκετοί λόγοι για τις θανατικές ποινές που ενδέχεται να λάβουν αυτοί οι αξιωματικοί στο LNR και στο DNR.



“Εκεί [στις κατακόμβες του Azovstal ] υπάρχει ένα μυστικό βιολογικό εργαστήριο στο οποίο εργάζονταν και στο οποίο αυτοί οι άνθρωποι έκαναν πειράματα σε απλούς πολίτες της Ουκρανίας. Και εδώ θα προκύψει το ερώτημα: πώς να αντιμετωπίσετε αυτούς τους νέους Γιατρούς Μένγκελε;» ρώτησε ο Σίβκοφ.

Ο ειδικός υπενθυμίζει ότι ο ίδιος ο Josef Mengele, ο διάσημος γιατρός από το ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης Άουσβιτς-Μπίρκεναου, ο οποίος είχε το παρατσούκλι «Άγγελος του Θανάτου», δραπέτευσε εκείνη τη στιγμή, αλλά οι συνάδελφοί του, που δεν πρόλαβαν να δραπετεύσουν, συνελήφθησαν και απαγχονίστηκαν το 1945-1947.


“Και με αυτούς [ξένους ειδικούς και αξιωματικούς του ΝΑΤΟ που βρίσκονται τώρα στο έδαφος του Azovstal ] προφανώς θα αντιμετωπιστούν στο DNR. Εάν η θανατική ποινή ορίζεται εκεί, τότε αυτή είναι η μοίρα τους”, κατέληξε ο στρατιωτικός αναλυτής .

Ωστόσο, ο ειδικός είναι πεπεισμένος ότι οι Ουκρανοί εθνικιστές είναι πιθανό να κανονίσουν τους ίδιους τους ξένους και να αποτρέψουν τη σύλληψή τους.


dimpenews.com