Κυριακή 8 Μαΐου 2022

Ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας χαρακτηρίζει τον ΟΗΕ και το ΝΑΤΟ «χρεοκοπημένους οργανισμούς» και ισχυρίζεται ότι η Ευρώπη διοικείται από τους κανόνες του Σόρος


 Σοϊλού: Για τα νεκρά παιδιά στην Ουκρανία φταίει ο...Τζόρτζ Σόρος

Απίστευτες δηλώσεις σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία έκανε ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σοϊλού, προσπαθώντας να ισορροπήσει το κλίμα υπέρ της Ρωσίας. 


Ο υπουργός του Ερντογάν, που είναι και αρμόδιος για θέματα μετανάστευσης ανέφερε ότι υπεύθυνος για τα νεκρά παιδιά στην Ουκρανία είναι ο… Τζορτζ Σόρος, τον οποίο μάλιστα χαρακτηρίζει «δολοφόνο»


Παράλληλα, υπογραμμίζει ότι το ΝΑΤΟ και η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι νεκροί οργανισμοί και καταγγέλλει ότι η Ευρώπη διοικείται από τους κανόνες του Σόρος. 

«Όλοι βλέπουμε τη χρεοκοπία του ΟΗΕ και του ΝΑΤΟ και των παγκόσμιων οργανισμών στον κόσμο. Η Ευρώπη ως κοινότητα δεν έχει νόημα. Η Ευρώπη διοικείται από τους κανόνες του Σόρος. Παραδίδονται στους κανόνες του Σόρος. Επίσης, ο Σόρος είναι υπεύθυνος για όλα τα παιδιά που πέθαναν στον πόλεμο. Κανείς δεν πρέπει να ψάξει για εγκληματία πουθενά αλλού. Όποιος θέλει να απελευθερωθεί ο Καβάλα, είναι και δολοφόνος των παιδιών στην Ουκρανία και τη Συρία. Δείτε το ζήτημα της Ουκρανίας, υπάρχει ο Σόρος από την αρχή. Αυτοί είναι οι δολοφόνοι», δηλώνει χαρακτηριστικά. 

Πηγή: skai.gr

Πηγή: https://www.skai.gr/news/world/soilou-gia-ta-nekra-paidia-se-oukrania-ftaiei-o-soros-oienato-xreokopimenoi-organismoi