Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Εργαστήρια των ΗΠΑ στην Μαριούπολη: Πειραματίζονταν με χολέρα πάνω σε παιδιά – Συμμετείχαν Pfizer, Moderna και Τ.Σόρος!


 Νέες αποκαλύψεις από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας για τα βιολογικά εργαστήρια των ΗΠΑ στην Ουκρανία

Συνταρακτικές είναι οι νέες αποκαλύψεις που έκανε το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας αναφορικά με τα πειράματα που γίνονταν στα βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία, τα οποία χρηματοδοτούσαν οι ΗΠΑ. 

Η στρατιωτική επιχείρηση στη Ρωσία έδωσε την δυνατότητα στους ειδικούς του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας να πραγματοποιήσουν τις εργασίες απευθείας σε δύο βιολογικά εργαστήρια στην Μαριούπολη, η οποία βρίσκεται υπό τον έλεγχο της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ από τις αρχές Απριλίου. Αποδείχθηκε ότι έγγραφα που έδειχναν την συνεργασία με τον αμερικανικό στρατό καταστράφηκαν αμέσως.


«Η προκαταρκτική ανάλυση των εγγράφων δείχνει ότι η Μαριούπολη χρησιμοποιήθηκε ως περιφερειακό κέντρο για την συλλογή παθογόνων μικροοργανισμών χολέρας και την έκδοση διαβατηρίων. Επιλεγμένα στελέχη στάλθηκαν στο Κέντρο Δημόσιας Υγείας στο Κίεβο, το οποίο ξεκίνησε περαιτέρω αποστολή βιοϋλικών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτές οι δραστηριότητες έχουν διενεργηθεί από το 2014, όπως αποδεικνύεται από τις βεβαιώσεις μεταβιβάσεων.»


Αυτά αποκάλυψε ο Igor Kirillov, επικεφαλής των τμημάτων προστασίας των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, σε βίντεο που δημοσίευσε το τηλεοπτικό κανάλι Zvezda! Και προσέθεσε:





«Στο υγειονομικό και επιδημιολογικό εργαστήριο βρέθηκε φάκελος για την καταστροφή της συλλογής παθογόνων ουσιών με ημερομηνία 25 Φεβρουαρίου 2022, σύμφωνα με τον οποίο έγινε η επεξεργασία παθογόνων παραγόντων χολέρας, τουλαραιμίας και άνθρακα».


Είναι ανησυχητικό ότι η συλλογή περιέχει παθογόνα που δεν είναι τυπικά της κτηνιατρικής – όπως ο τύφος, ο παρατύφος και η γάγγραινα.


«Αυτό θα μπορούσε να είναι ένδειξη της κακής χρήσης και εμπλοκής του εργαστηρίου σε ένα στρατιωτικό πρόγραμμα βιολογίας», λένε οι Ρώσοι.

Μια άλλη ένδειξη είναι τρία drones με δοχεία 30 λίτρων και ένας εξοπλισμός για ψεκασμό ουσιών που βρέθηκαν στις 9 Μαρτίου στην περιοχή της Χερσώνας. Στα τέλη Απριλίου, δέκα ακόμη τέτοιες συσκευές βρέθηκαν κοντά στο χωριό Kachowka.

Ο ρωσικός στρατός δημοσίευσε επίσης πληροφορίες σχετικά με ύποπτες περιπτώσεις σκόπιμης μόλυνσης παιδιών με επικίνδυνα παθογόνα στο έδαφος της περιφέρειας Luganskaya.


Φυλλάδια μολυσμένα με τον ιό της φυματίωσης με την μορφή πλαστών χαρτονομισμάτων διανεμήθηκαν σε ανηλίκους στον οικισμό Stepovoe της περιοχής Slavyanozerbsky, σύμφωνα με το υπουργείο.

Σύμφωνα με το συμπέρασμα του Ιατρικού και Επιδημιολογικού Σταθμού του Λουγκάνσκ, «η μόλυνση των χαρτονομισμάτων πιθανότατα προκλήθηκε τεχνητά, καθώς το υλικό περιέχει εξαιρετικά επικίνδυνα στελέχη του παθογόνου σε συγκεντρώσεις που μπορούν να εξασφαλίσουν μόλυνση και ανάπτυξη της διαδικασίας της φυματίωσης». Και επιπλέον:


«Τα αποτελέσματα των βακτηριολογικών μελετών επιβεβαίωσαν την ανθεκτικότητα των απομονωμένων βακτηρίων στα φάρμακα της φυματίωσης πρώτης και δεύτερης γενιάς, πράγμα που σημαίνει ότι η ασθένεια που προκαλούν είναι πολύ πιο δύσκολο να αντιμετωπιστεί και το κόστος της θεραπείας είναι πολύ υψηλότερο», είπε ο Kirillov για τον υποτιθέμενο σκοπό του πειράματος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, άλλα «απάνθρωπα πειράματα του Πενταγώνου» σε Ουκρανούς πολίτες, όπως ασθενείς στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Νο. 1 (χωριό Streleye, περιοχή Kharkov), πραγματοποιήθηκαν επίσης στο έδαφος της ανατολικής Ουκρανίας.

«Η κύρια κατηγορία υποκειμένων ήταν μια ομάδα ανδρών ασθενών ηλικίας 40 έως 60 ετών με υψηλό βαθμό σωματικής εξάντλησης».

Οι ειδικοί που έκαναν την βιολογική έρευνα είχαν εισέλθει μέσω τρίτων χωρών για να συγκαλύψουν την σχέση τους με τις ΗΠΑ. Ο Kirillov έδειξε μια φωτογραφία της Linda Oporto, γεννημένης στην Φλόριντα, η οποία συμμετείχε άμεσα στα πειράματα.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Ουκρανία γινόταν πράγματι το πεδίο δοκιμών του Πενταγώνου για την ανάπτυξη βιολογικών όπλων και τη δοκιμή νέων δειγμάτων φαρμάκων.

Το πρακτορείο επιβεβαίωσε ότι στο πρόγραμμα συμμετείχαν μη κυβερνητικά ιδρύματα που υποστηρίζουν το Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ και μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Pfizer, Moderna, Merck και Gilead. Το υπουργείο περιέγραψε τους Αμερικανούς πολιτικούς Μπαράκ Ομπάμα, Τζο Μπάιντεν, Χίλαρι Κλίντον και τον χρηματοοικονομικό κερδοσκόπο Τζορτζ Σόρος ως τους κύριους ιδεολόγους του κερδοφόρου προγράμματος βιολογικής έρευνας στην Ουκρανία.

Ο Κιρίλοφ τόνισε:

«Αμερικανοί ειδικοί εργάζονται για να δοκιμάσουν νέα φάρμακα, παρακάμπτοντας τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας. Ως αποτέλεσμα, οι δυτικές εταιρείες μπορούν να μειώσουν σημαντικά το κόστος των ερευνητικών προγραμμάτων και να αποκτήσουν σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα».

Μέχρι στιγμής, οι ΗΠΑ έχουν αρνηθεί κατηγορηματικά την ύπαρξη παράνομων προγραμμάτων παραγωγής βιολογικών όπλων στην Ουκρανία. Στην δήλωσή του στις 10 Απριλίου 2022, ο Ρόμπερτ Πόουπ, διευθυντής του Συνεργατικού Προγράμματος Μείωσης Απειλών, είπε ότι «δεν υπάρχει βάση για τον ισχυρισμό ότι διεξάγεται έρευνα για την ανάπτυξη βιολογικών όπλων στην Ουκρανία». Επιπλέον, η Ουκρανία δεν διαθέτει την απαραίτητη υποδομή για την «ανάπτυξη και κατασκευή βιολογικών όπλων».

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/ergastiria-ton-ipa-stin-marioupoli-kollousan-me-xolera-se-paidia-symmeteixan-pfizer-moderna-kai-t-soros/