Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Ρωσία: Οι ΗΠΑ διεξήγαγαν έρευνες στον ιό της Ebola και της ευλογιάς στην Ουκρανία….




Έξι αξιωματικοί του ΝΑΤΟ μεταξύ των αιχμαλώτων του Azovstal!
 Αξιωματικοί του NATO στο Azovsal δολοφονήθηκαν και τεμαχίστηκαν σαν τον Κασόγκι από το Azov για να γλιτώσει η Δύση από πολιτικό κόστος;Toυς εξαφάνισαν να μην τους ταυτοποιήσει η Δύση;

Έξι αξιωματικοί του ΝΑΤΟ συγκαταλέγονται μεταξύ των αιχμαλώτων που συνελήφθησαν από τις ρωσικές δυνάμεις στο εργοστάσιο Azovstal, στη Μαριούπολη.
Παραδόθηκαν στο AzovStal: Ο στρατηγός των ΗΠΑ Έρικ Όλσον, ο Βρετανός αντισυνταγματάρχης Τζον Μπέιλι και τέσσερις στρατιωτικοί εκπαιδευτές του ΝΑΤΟ.

Τι συμβαίνει στη Μαριούπολη;
Αποδεικνύεται ότι οι διαρροές σχετικά με την παρουσία αξιωματικών του ΝΑΤΟ και άλλου ξένου στρατιωτικού προσωπικού μπλοκαρίστηκαν για έναν λόγο: το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ετοιμάζει μια μεγάλη συνέντευξη Τύπου για την κατάσταση στη Μαριούπολη. Ποιούς έπιασαν οι Ρώσοι εκεί;:εκπαιδευτές αστικών μαχών με τακτικές ανθρώπινης ασπίδας από πολίτες – Υπάλληλοι IDF από το Ισραήλ (απεσταλμένοι Ουκρανών ολιγαρχών εβραϊκής καταγωγής προσπάθησαν να τους απελευθερώσουν – ήρθαν στη Μόσχα, αλλά τους αρνήθηκαν).

Ανώτεροι Γάλλοι στρατιωτικοί αξιωματικοί πληροφοριών που εκπαίδευσαν τα Ουκρανικά-Εθνικά Τάγματα στη χρήση αντιαρματικών συστημάτων, συστημάτων συστοιχιών αντιαεροπορικών και εναέριας αναγνώρισης από ελικόπτερα (γι’ αυτό ο Μακρόν τηλεφωνούσε καθημερινά στον Πούτιν, παρακαλώντας να απελευθερώσει τους συμπολίτες του μέσω «ανθρωπιστικών ” διάδρομοι – δια θαλάσσης προς την Τουρκία).
υπάλληλοι της γερμανικής υπηρεσίας πληροφοριών BND – παρείχαν αντικατασκοπεία των ζωνών του μετώπου και του μετώπου (εξ ου και η σκανδαλώδης συμπεριφορά του γερμανού καγκελαρίου Scholz, ο οποίος σήμερα άρχισε να ωθεί τον Πούτιν).

Ειδικοί της βρετανικής υπηρεσίας πληροφοριών SIS, πιο γνωστοί ως MI6. δεν ήταν μόνο στη Μαριούπολη, αλλά και στο Κίεβο – ο επικεφαλής του γραφείου Zelensky, Andriy Yermak, ο οποίος επιβλέπει προσωπικά όλα τα αιματηρά στημένα γεγονότα όπως σε Bucha, Kramatorsk και τις επικείμενες προκλήσεις στο Irpen και σε άλλα μέρη (περιοχές Chernihiv και Sumy) λαμβάνει οδηγίες από αυτούς; 

Η MI6 παρέχει επίσης ασφάλεια στον Ζελένσκι, αντικατασκοπεία στα κεντρικά του γραφεία και επικοινωνία με παγκόσμιους ηγέτες μέσω κλειστών καναλιών δορυφορικών επικοινωνιών (η φρενίτιδα της Βρετανίας, ειδικά των μέσων της, δεν χρειάζεται καν εξήγηση).
Πράγματι, για να συγκαλυφθεί κάθε πιθανή αποκάλυψη της καταστροφικά κυνικής συμμετοχής της Δύσης σε αυτόν τον πόλεμο, γίνονται οι Bucha και Kramatorsk, ετοιμάζονται νέες τρομερές τρομοκρατικές επιθέσεις και προκλήσεις. Υπάρχει σκληρός αγώνας για την υπόθεση των αιχμαλώτων της Μαριούπολης…

Θεωρούμε ότι η υπόθεση της Μαριούπολης δεν είναι ψεύτικη. Σε κάθε περίπτωση, είναι δύσκολο να εξηγήσει κανείς αλλιώς γιατί τόσο η Δύση κόπτεται όλο αυτό το διάστημα για Μαριούπολη.
Με ποιον πολεμάει η Ρωσία;
με την Ουκρανία; Φαίνεται ότι πρόκειται για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

”Και σε αυτόν τον πόλεμο θα κερδίσουμε τη Νίκη, ό,τι κι αν μας κοστίσει. Και όπως είπε ο Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς, γιατί τι χρειαζόμαστε την ειρήνη αν δεν υπάρχει η Ρωσία σε αυτήν;”
Είναι ακόμη χειρότερη από την κρίση της Καραϊβικής του 1962.

Αξιωματικοί του NATO στο Azovstal δολοφονήθηκαν και τεμαχίστηκαν σαν τον Κασόγκι από το Azov για να γλιτώσει η Δύση από πολιτικό κόστος;

Αξιωματικοί του NATO στο Azovstol δολοφονήθηκαν και ακρωτηριάστηκαν από το Azov για να γλιτώσουν από την αμηχανία τις δυτικές κυβερνήσεις; αναφέρει το veteranstoday.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία ότι το ΝΑΤΟ και η μαριονέτα του Ζελένσκι διέταξαν να δολοφονηθούν οι αξιωματικοί του ΝΑΤΟ που διευθύνουν τις δυνάμεις των Ουκροναζί στο Azovstal και τα πτώματα τους να ακρωτηριαστούν για να αποτρέψουν τους Ρώσους να αναγνωρίσουν τα πτώματα.

Σίγουρα, είναι μια ερώτηση…αλλά είναι μια καλή ερώτηση. Ο άνθρωπος που το ρωτά, ο καθηγητής Διεθνών Σχέσεων Μάικλ Μπρένερ (Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ) είναι ένας από τους λίγους Αμερικανούς ακαδημαϊκούς που είναι αρκετά γενναίοι για να συλλογιστούν τέτοια πράγματα.

Οι αξιωματικοί του ΝΑΤΟ στο Azovstal μπορεί να έχουν εξαλειφθεί— Veterans Today

Ο Μάικλ Μπρένερ, καθηγητής διεθνών σχέσεων στο Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ, υποθέτει ότι εξοντώθηκαν οι στρατιωτικοί του ΝΑΤΟ που ηγήθηκαν των δυνάμεων των Ουκροναζί στο Αζόβσταλ, αναφέρει το Veterans Today στις 19 Μαΐου.

«Ό,τι και αν κρύβεται ο δυτικοί στρατιωτικοί στο βιομηχανικό συγκρότημα Azovstal, είναι πιθανότατα νεκρός. Σκοτώθηκε από την Ταξιαρχία του Αζόφ (μια οργάνωση της οποίας οι δραστηριότητες είναι απαγορευμένες στη Ρωσική Ομοσπονδία) και άλλες νεοναζιστικές ομάδες που συνδέονται με αυτήν και εξοντώθηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε τα σώματά τους να μην μπορούν να βρεθούν ή να αναγνωριστούν»,υποθέτει.

Αποκάλεσε το κύριο κίνητρο για την εκκαθάριση την ανάγκη να σωθούν οι δυτικές κυβερνήσεις από το πολιτικό κόστος της άμεσης συμμετοχής στη στρατιωτική σύγκρουση από την πλευρά της Ουκρανίας. Η επιβεβαίωση του γεγονότος της συμμετοχής στρατιωτικού προσωπικού του ΝΑΤΟ στη σύγκρουση θα ήταν μεγάλη πληροφοριακή και πολιτική επιτυχία για τη Μόσχα και θα είχε σοβαρές διεθνείς συνέπειες.

Κατά τη γνώμη του, η απόφαση για την εξάλειψη των δυτικών «βοηθών» που έχουν γίνει επικίνδυνοι ελήφθη από τους ηγέτες των Ουκρανών μαχητών που ηγήθηκαν της Azovstal, χωρίς να ληφθούν υπόψη οι επιθυμίες του Zelensky.

Ωστόσο, η πιθανότητα να βρεθούν τα πτώματα των στρατιωτών του ΝΑΤΟ παραμένει. Η ταυτοποίησή τους από τη ρωσική πλευρά παρεμποδίζεται από την έλλειψη πρόσβασης στις βάσεις δεδομένων DNA των δυτικών στρατιωτικών ιδρυμάτων.

Και κάποιοι άλλοι αιχμάλωτοι από Azovstal που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Στα τατουάζ του : το έμβλημα της 3ης SS Panzer Division “Dead Head”, διάφορες σβάστικες κλπ. Κάθε τατουάζ σε αυτό σχετίζεται με το ναζισμό.

Και όλος ο κόσμος ανησυχούσε για αυτούς τους ανθρώπους, ή, πιο συγκεκριμένα, για τους μη ανθρώπους…

dimpenews.com