Κυριακή 1 Μαΐου 2022

«Σκυλιά του πολέμου» από 42 χώρες πολεμούν μόνο στην περιοχή Mikolaiv της Ουκρανίας! – Ο κατάλογος με τα ονόματα των μισθοφόρων του Β.Ζελένσκι


Οι δυτικοί πληρώνουν τους μισθούς των μισθοφόρων
Το φως της δημοσιότητας βλέπει μια αποκαλυπτική λίστα η οποία περιέχει τα ονόματα όλων των ξένων μισθοφόρων που πολεμούν στην Ουκρανία.

Ο Ρώσος στρατιωτικός εμπιστευτής Rybár δημοσίευσε έγγραφα που αποκαλύπτουν τους ξένους μισθοφόρους που δρουν στην περιοχή του Mikolaiv της Ουκρανίας. Η εξασέλιδη λίστα φέρεται να βρέθηκε σε ένα βιαστικά εγκαταλειμμένο στρατιωτικό φυλάκιο στην Ουκρανία.


Πρόκειται για ένα μόνο σύνολο των μισθοφόρων που πολεμούν στο πλευρό των Ουκρανών, καθώς αναφέρεται μόνο σε αυτούς που πολεμούν στην περιοχή Mikolaiv/Nikolayev.

Η λίστα είναι ταξινομημένη ανάλογα με τη χώρα από την οποία προέρχεται ο μισθοφόρος και ανάμεσα τους υπάρχει και ένας Έλληνας, αλλά και ένας Κύπριος.


Όπως μπορεί κάποιος εύκολα να διακρίνει οι περισσότεροι είναι Βρετανοί, Γεωργιανοί και Αμερικανοί.

Συνολικά οι μισθοφόροι προέρχονται από 42 (!) χώρες. Να σημειώσουμε ότι ο μισθός τους πληρώνεται από τις δυτικές χώρες.

Αναλυτικά η λίστα

Στην συγκεκριμένη σελίδα υπάρχουν: Αυστραλοί, Αυστριακοί, Αζέροι, Αργεντίνοι, Βέλγοι, Λευκορώσοι, Βούλγαροι και Βραζιλιάνοι.

Σχεδόν μια σελίδα για Βρετανούς, υπάρχον και Ούγγροι και Βενεζουελάνοι:

Γερμανοί, Έλληνες, Γεωργιανοί, Δανοί:

Ισραηλίτες, Ιρλανδοί, Ιταλοί, Καναδοί, Κύπριος, Κινέζοι, Κολομβιανοί, Λετονοί:

Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μολδαβία, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Πολωνία, Ρωσία, Ρουμανία, Σλοβακία, ΗΠΑ:

Ουζμπεκιστάν, Γαλλία, Κροατία, Τσεχία, Σουηδία, Εσθονία, Νότια Αφρική, Νότια Κορέα, Ιαπωνία:

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/skylia-tou-polemou-apo-41-xores-polemoun-mono-stin-perioxi-mikolaiv-tis-oukranias-o-katalogos-me-ta-onomata-ton-misthoforon-tou-v-zelenski/