Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Επειδή η κατα λάθος ρίψης δημοσιέυθηκαν αρνητικά τώρα ήρθε το άγνωστο αεροπλάνο

   Άγνωστο’ στρατιωτικό αεροπλάνο προμήθευσε με όπλα τους τζιχαντιστές
Στρατιωτικό αεροπλάνο έριξε με αλεξίπτωτα όπλα και στρατιωτικό εξοπλισμό στους αντάρτες του ‘Ισλαμικού κράτους’ στις περιοχές Σααντίγια και Τζαλάουλα, στην επαρχία Ντιγιάλα του βόρειου Ιράκ.
Πηγή από την πόλη Σααντίγια που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία, είπε στο κουρδικό κανάλι Bas News, ότι το βράδυ της Δευτέρας ένα (άγνωστο) στρατιωτικό αεροπλάνο πετούσε πάνω από την πόλη Σααντίγια και λίγο αργότερα έριξε δύο αλεξίπτωτα με πακέτα όπλων.
Η πηγή ανέφερε ότι ένα δέμα με αλεξίπτωτο έπεσε στην περιοχή της Σααντίγια και το άλλο έπεσε στην πόλη Τζαλάουλα.
Ο πληροφοριοδότης σημειώνει ότι και οι δύο περιοχές που έπεσαν τα δύο δέματα ελέγχονται από τους εξτρεμιστές του ‘ισλαμικού κράτους’ και αυτοί παρέλαβαν τα πακέτα.
«Είδαμε τα αλεξίπτωτα με τα κιάλια όπου ήταν δεμένα τα δέματα με τα όπλα με τον στρατιωτικό εξοπλισμό, αλλά λόγω της μεγάλης απόστασης δεν μπορούσαμε να αναγνωρίσουμε τον τύπο των όπλων», πρόσθεσε η πηγή.
Οι περιοχές της Σααντίγια και της Τζαλάουλα βρίσκονται υπό τον έλεγχο των τρομοκρατών του ‘ισλαμικού κράτους’ από τα μέσα Αυγούστου και υπήρξαν ανεπιτυχείς προσπάθειες από τις κουρδικές δυνάμεις πεσμεργκά  για την απελευθέρωσή τους, σημειώνει το δημοσίευμα.
 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr