Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Σέρβος Βουλευτής: Η Σερβία και η Ελλάδα έχουν έναν κοινό εχθρό: την Αλβανία

«Το περιστατικό του Βελιγραδίου, έδειξε για άλλη μια φορά το μέγεθος της αλβανοφοβίας στην περιοχή. Σέρβος βουλευτής το προχώρησε πιο πολύ, έτσι που, δήλωσε ότι η Σερβία και η Ελλάδα έχουν έναν κοινό εχθρό που είναι η Αλβανία», γράφει η αλβανική εφημερίδα Λάιμ.
Ο βουλευτής από το Κόμμα της Ενωμένης Σερβίας, Ντράγκαν Μάρκοβιτς, κατά τη διάρκεια συνάντησης στη Γιαγκόντινα, στην οποία συμμετείχαν Έλληνες επιχειρηματίες και πολιτικοί  δήλωσε: 
«Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα έχουμε μόνο απειλές. Δεν θέλω να πάω πίσω στα χρόνια, αλλά απλά θέλω να σας υπενθυμίσω το τελευταίο συμβάν στον αγώνα ποδοσφαίρου  Σερβία-Αλβανία, όπου οι Αλβανοί  ανάρτησαν τη σημαία της Μεγάλης Αλβανίας», δήλωσε ο Σέρβος βουλευτής, γνωστός και ως "Palma", σημειώνει το δημοσίευμα.
«Πιστεύουν ότι εδάφη τους βρίσκονται υπό κατοχή, από την Ελλάδα, τα Σκόπια, το Μαυροβούνιο και τη Σερβία. Είμαστε, πράγματι, απογοητευμένοι που η Ευρώπη δεν ανταποκρίνεται. Αν το ίδιο πράγμα συνέβαινε στην Ισπανία ή την Ιταλία, θα θεωρούνταν τρομοκρατική πράξη. Αλλά, με ότι συνέβη με τη Σερβία  το αποκάλεσαν ΄πρόκληση’. 
Καλούμε τις ΗΠΑ να ανοίξουν τα μάτια τους και να το καθορίσουν ως τρομοκρατία, αυτό που συνέβη στη Σερβία», κατέληξε ο βουλευτής, σύμφωνα με την Λάιμ.
 
The Hellenic Information Team
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr