Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΤΕΊΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


To Στέ'ι'τ Ντιπάρτμεντ καλό θα κάνει να κοιτάξει τις θρησκευτικές ελευθερίες στα κατεχόμενα των παλαιστινίων υπό τους βαρβάρους Ισραηλινούς, όπου μέρα με την ημέρα μειώνουν το πόσιμο νερό τους ,φανταστείτε πόσο να μιλάμε για την θρησκευτική τους ελευθερία. Η κίνηση των Η.Π.Α άκρως σκόπιμη και υποκινούμενη από τα σιωνιστικά μέσα , επιδυκνείωντας για άλλη μια φορά ότι μας φοβούνται. Ναι όσο παράλογο και να σας ακούγεται η νέα τάξη πραγμάτων ,φοβάται και τρέμει την ελευθερία του Έλληνα .Την ελευθερία του να σκέπτεται και να τιμά με όλες τις δόξες που αρμόζουν την ορθοδοξία, που είναι τόσο στενά δεμένος με αυτή.
Προσπαθούν να μικρύνουν το ελληνικό έθνος σε κάθε επίπεδο οικονομικό κοινωνικό, θρησκευτικό και πολιτισμικό. Φθονούν αφάνταστα τον θεσμό της ελληνικής οικογενείας και γενικότερα την παράδοση της, ότι έχουν αφήσει από αυτήν. Έχουν διαβάσει καλά την ιστορία μας και γνωρίζουν τις δυνάμεις που κάνουν τον Έλληνα να αφυπνιστεί και να εξεγερθεί μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς. Αυτές τις δυνάμεις που προαναφέραμε θέλουν να εξαλείψουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα και ποιο αποτελεσματικά.
Δεν μπορεί κανένας να μας επιδείξει θρησκευτικές ελευθερίες όταν στην Αγιά Σοφιά δεν μπορείς να κάνεις ελεύθερα τον σταυρό σου, να λειτουργήσεις εκκλησίες στα κατεχόμενα και στα παράλια της Μικράς Ασίας.