Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΑ Η ΑΝΤΙΘΕΣΗ

Τα δήθεν σενάρια για σύλληψη εγκληματιών πολέμου  από την ισραηλινή πλευρά είναι ένα παρηγορητικό γεγονός για ανακούφιση της κοινής γνώμης. Λόγια, λόγια χωρίς συλλήψεις τιμωρίες και αποζημιώσεις προς τους κατακρεουργημένους παλαιστινίους. Σε αντίθετη περίπτωση οι δήθεν νόμοι του πολέμου εφαρμόστηκαν σε ηγέτες αδίκως οι οποίοι υπερασπίστηκαν και αμύνθηκαν για τα ιδανικά της πατρίδας τους, Κάραζιτς, Μιλόσεβιτς και άλλοι. Προφανώς στόχος τους δεν είναι η επιβολή της νόμιμης τάξης, αλλά η εξαφάνιση οποιουδήποτε ηγέτη που αγωνιά για το μέλλον της πατρίδας του, απέναντι στον οδοστρωτήρα της νέας τάξης πραγμάτων.
Επιδιώκουν να εξαφανίσουν κάθε θρησκευτικό ορθόδοξο ηγέτη σβήνοντας και την τελευταία σπίθα αγωνιστικότητας έναντι της νέας εποχής.
Το πάνω χέρι έχουν τα κυκλώματα των σιωνιστών ,χωρίς να αποκαλύπτουμε κάτι ιδιαίτερο.
http://www.kathimerini.gr/ Μέσα αποφυγής σύλληψης Ισραηλινών για τη Γάζα επιδιώκει το Τελ Αβίβ

Το υπουργείο Δικαιοσύνης θα μελετήσει, πώς να αποφευχθούν συλλήψεις Ισραηλινών στο εξωτερικό, με την κατηγορία της τέλεσης εγκλημάτων πολέμου. Η προοπτική να συλληφθούν, στο εξωτερικό, Ισραηλινοί πολίτες ή και αξιωματούχοι, για τη συμμετοχή τους σε εγκλήματα πολέμου και να παραπεμφθούν να δικαστούν, οδήγησε σήμερα την κυβέρνηση του Μπένιαμιν Νετανιάχου να αναθέσει στο υπουργείο της Δικαιοσύνης να συστήσει, άμεσα, Επιτροπή, που θα εξετάσει το θέμα σε βάθος και θα προτείνει μέτρα στην κυβέρνηση.

-Υπενθυμίζεται ότι η Επιτροπή Ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΟΗΕ δέχθηκε με μεγάλη πλειοψηφία το πόρισμα προς αυτήν του Νοτιοαφρικανού νομικού, Ρίτσαρντ Γκόλντστόουν, σύμφωνα με το οποίο το Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας από τα τέλη του 2008 έως τις αρχές του 2009 τέλεσε πολλά εγκλήματα πολέμου, όταν οι ένοπλες δυνάμεις του εισέβαλαν εκεί, για σχεδόν έναν μήνα.
-Οι ΗΠΑ εμπόδισαν, το ίδιο πόρισμα να απασχολήσει το Συμβούλιο Ασφάλειας του ΟΗΕ.
-Στο μεταξύ, από το Πρωθυπουργικό Γραφείο του Ισραήλ ανακοινώθηκε σχετικά ότι, το Ισραήλ θα πρωτοστατήσει σε διεθνείς Οργανισμούς, «να υιοθετηθούν 'νέοι διεθνείς νόμοι για τον πόλεμο', τώρα που επεκτάθηκε η διεθνής τρομοκρατία».