Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ

Η Θράκη σιγοβράζει από τους τούρκους όχι μόνο λόγο εδαφικών διεκδικήσεων αλλά κάτι χειρότερο που λέγεται θρησκευτικός φανατισμός.Είναι ένα βλάσφημο απόσπασμα του κορανίου το οποίο για αγνώστους λόγους αποκρύπτεται από την εκκλησία της Ελλάδος. Αναφέρεται στον κύριο ημών Ιησού χριστό ο οποίος εκπορεύεται από τον Αλλάχ !!! Πως είναι δυνατόν να αφήνεται κάτι τέτοιο να αιωρείται χωρίς τις αντιδράσεις της πολιτείας και της θρησκευτικής ηγεσίας. Αντί αυτού χρόνια με τα χρόνια συσσωρεύεται εντός της Ελλάδας μίσος εναντίον της ορθοδοξίας μας παράλληλα με το τεράστιο μεταναστευτικό κύμα, που πλήττει απ’αρκη σε άκρη όλη την εθνική μας συνείδηση.
Ουσιαστικά δεχόμαστε και φιλοξενούμε ανθρώπους οι οποίοι θα έκαναν τα πάντα για να υπονομεύσουν το έθνος και την θρησκεία μας.Θυμηθείτε τον σάλο που έγινε τον περασμένο χειμώνα από το δήθεν σκισμένο κοράνι το οποίο αποδείχτηκε κρυψώνα ναρκωτικών ουσιών. Οι αντιδράσεις της ελληνικής πολιτείας απαράδεκτες δείχνοντας αμηχανία και δειλία να αντιμετωπίσει τέτοιου είδους καταστάσεις. Πρέπει κάποια στιγμή να κάνουμε ανακατάληψη τον διεκδικήσεων μας χωρίς να βρισκόμαστε αμυνόμενοι και υπαίτιοι όπως θέλουν οι σκοτεινές σιωνιστικές δυνάμεις.
Στο Ιερό Κοράνιο αναφέρεται: «Η κατάσταση του Ιησού μπροστά στον Αλλάχ είναι όμοια με εκείνη του Αδάμ, που τον έπλασε από χώμα και έπειτα του είπε: ‘ Γεννηθήτω’ και έγινε» (Σούρα ‘Αλ Ιμράν 59).

Σε άλλο σημείο το Κοράνιο λέει:
 «…και όταν το προσαρμόσω και εμφυσήσω σ’ αυτόν στην ψυχή Μου, (τότε),να πέσετε κάτω υπακούοντες σε αυτόν».
Ο Ιησούς ( ας τον σκεπάζει η ειρήνη του Θεού)
Αυτός που πλάστηκε στη μήτρα από το πνεύμα του Θεού είναι μόνον ο Ιησούς. Στο Σούρα Άλ Ιμράν, εδάφιο 59 είναι γραμμένο: «Η κατάσταση του Ιησού μπροστά στον Αλλάχ είναι όμοια με εκείνη του Αδάμ, που τον έπλασε από χώμα και έπειτα του είπε: ‘ Γεννηθήτω’ και έγινε». Μέσω του Αρχαγγέλου Γαβριήλ το πνεύμα του Ιησού εισήλθε στη Μητέρα Μάριαμ. Σχετικά με αυτή την αλήθεια, στη Σούρα Αλ Νισά, εδάφιο 171, αναφέρεται: «Ο Ιησούς Χριστός είναι ένα πνεύμα από τον Αλλάχ».