Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

«Έβρεξε» ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ Kalibr σε ένα από τα κύρια σημεία εισόδου των ΝΑΤΟΪΚΩΝ όπλων στην Ουκρανία, vidΛίγο ακόμα και θα αρχίσουν να χτυπάνε εδάφη της Πολωνίας...

Κύριος στόχος των ρωσικών δυνάμεων είναι να καταστραφούν πλήρως οι γραμμές ανεφοδιασμού της Ουκρανίας με κατευθυνόμενα όπλα ακριβείας.

Τα χτυπήματα που αφορούν τις περιοχές εκτός Ντονμπάς είναι χειρουργικά και αφορούν αποκλειστικά στόχους συγκέντρωσης ή μεταφοράς νατοϊκών όπλων.

Πιο συγκεκριμένα, ο στόλος της Μαύρης Θάλασσας εκτόξευσε 8 πυραύλους κρουζ Kalibr με στόχο την σήραγγα Beskydy, η οποία ως επί το πλείστον χρησιμοποιείται για τη μεταφορά δυτικών όπλων.

Πρόκειται μάλιστα για ένα από τα κύρια σημεία εισόδου των νατοϊκών όπλων στη Δυτ. Ουκρανία!

Ιδού η σήραγγα πριν χτυπηθεί:

«Προσπαθούν να διακόψουν τη σιδηροδρομική επικοινωνία και να σταματήσουν την προμήθεια καυσίμων και όπλων από τους συμμάχους μας», παραδέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Anton Gerashchenko, σύμβουλος του επικεφαλής του ουκρανικού υπουργείου Εσωτερικών.

Να σημειωθεί πως η σήραγγα Beskydy, που συνδέει τις επαρχίες της Υπερκαρπαθίας και της Λβιβ, είναι η μεγαλύτερη σήραγγα που κατασκευάστηκε στην Ουκρανία από το 1991. Βρίσκεται στα Καρπάθια και έχει μήκος δύο χιλιόμετρα.

https://www.el.gr/war/evrexe-pyrayloys-kalibr-se-ena-apo-ta-kyri/