Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

"Οι Kαβαλάρηδες της Αποκάλυψης βρίσκονται ήδη στον δρόμο τους - H ελπίδα μας είναι μόνο στον Θεό" -Vid-


Δήλωση-σοκ από τον αντιπρόεδρο του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας και πρώην πρωθυπουργό Ντμίτρι Μεντβέντεφ ο οποίος κατά την διάρκεια συνέντευξης σε αραβικό ΜΜΕ
τόνισε πως “Οι Καβαλάρηδες της Αποκάλυψης βρίσκονται ήδη στον δρόμο τους, η ελπίδα μας είναι μόνο στον Παντοδύναμο Κύριο και Θεό μας”.

Η δήλωση έχει προκαλέσει παγκόσμιο σοκ και κάνει τον γύρο του κόσμου καθώς προέρχεται από το δεξί χέρι του Β.Πούτιν.


Το πρώτο βίντεο που εξασφάλισε το WarNews247 έχει αγγλικούς υπότιτλους ενώ φαίνεται η χαρακτηριστική κίνηση που κάνει τη στιγμή που αναφέρεται στον Θεό. Σηκώνει το βλέμμα και κοιτάει προς τον Ουρανό.

“Αυτά δεν είναι προβλέψεις. Αυτό είναι κάτι που έχει ήδη συμβεί. Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι να το δούμε, αλλά μπορούμε να υποθέσουμε ότι οι “Καβαλάρηδες της Αποκάλυψης” είναι καθ’ οδόν και κάθε ελπίδα βρίσκεται στον Κύριο Θεό, τον Παντοδύναμο” είπε ο Μεντβέντεφ.

Η δήλωση επιβεβαιώνει το WarNews247 καθώς έχει σχέση με τον πυρηνικό συναγερμό που έχει σημάνει στην Ρωσία μετά και την αποστολή MLRS HIMARS στην Ουκρανία.


O Mεντβέντεφ προειδοποίησε νωρίτερα με κτύπημα σε κέντρα λήψης αποφάσεων εκτός Ουκρανίας

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

“Πυρηνικά έχουν χρησιμοποιηθεί ξανά”

Στην ίδια συνέντευξη ο Ν.Μεντβέντεφ που θεωρούνταν από την Δύση ο πλέον μετριοπαθής δήλωσε:

«Kανείς δεν πρέπει να ξεχνά τις καταστάσεις που μπορεί να αναγκάσουν τη Ρωσία να χρησιμοποιήσει τα πυρηνικά της όπλα». Ωστόσο, υπογράμμισε ότι «κανείς δεν θέλει πυρηνικό πόλεμο».


«Δεν θέλω να τρομάξω κανέναν, αλλά όταν οι άνθρωποι λένε ότι κάτι είναι αδύνατο -επειδή δεν είναι ποτέ πιθανό- τότε κάνουν πάντα λάθος.

Ο κόσμος έχει ήδη γίνει μάρτυρας της χρήσης πυρηνικών όπλων, από ποιον άλλον, τους Αμερικανούς», ανέφερε επίσης ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Αναφερόμενος στα πρωτόκολλα που ισχύουν στη χώρα του σχετικά με τη χρήση πυρηνικών όπλων, ο πρώην πρωθυπουργός σημείωσε ακόμα ότι ο ανώτατος διοικητής της χώρας -δηλαδή ο πρόεδρος- μπορεί να διατάξει τη χρήση πυρηνικών όπλων σε διάφορα ενδεχόμενα -για παράδειγμα, εάν η Ρωσία δεχτεί πυρηνική επίθεση κατά κρίσιμων υποδομών της.


«Ή», συνέχισε, «εάν η Ρωσία δεχτεί επίθεση από συμβατικά όπλα, αλλά σε τέτοια ένταση, που μπορεί να απειλείται η ύπαρξη του ίδιου της του κράτους. Κανείς δεν πρέπει να το παραβλέπει αυτό».

«Όλες οι χώρες πρέπει, όταν λαμβάνουν τις αποφάσεις τους, να έχουν υπ’ όψιν όλες αυτές τις πραγματικότητες», κατέληξε.

Νωρίτερα, η Ρωσία απείλησε να στοχοποιήσει τις πρωτεύουσες του ΝΑΤΟ σε περίπτωση που η Ουκρανία στοχεύσει ρωσικές πόλεις: “Θα χτυπήσουμε τα κέντρα λήψης εγκληματικών αποφάσεων, μερικά από τα οποία δεν βρίσκονται στο Κίεβο”
Ρωσία: Θα χτυπήσουμε τα κέντρα λήψης αποφάσεων εκτός Ουκρανίας!

Εάν η Ουκρανία χρησιμοποιήσει όπλα εναντίον ρωσικών εγκαταστάσεων, δεν θα έχουμε άλλη επιλογή από το να επιφέρουμε πλήγματα σε κέντρα λήψης αποφάσεων, δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

«Είναι προφανές ότι, αυτό έχει ήδη ειπωθεί, αν, ο Θεός φυλάξοι, χρησιμοποιηθούν αυτά τα είδη όπλων εναντίον ρωσικών εδαφών, στην περίπτωση αυτή, οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας μας δεν θα έχουν άλλη επιλογή από το να χτυπήσουν τα κέντρα όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις αυτές», είπε ο Μεντβέντεφ, σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera, μιλώντας για την προμήθεια συστημάτων εκτόξευσης πολλαπλών πυραύλων από τις Ηνωμένες Πολιτείες στην Ουκρανία, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα urdupoint.com.


Εξηγώντας για τι είδους κέντρα γίνεται λόγος, αναφέρθηκε στο υπουργείο Άμυνας, το γενικό επιτελείο της Ουκρανίας και όχι μόνο:

«Αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι τα τελικά κέντρα λήψης αποφάσεων σε αυτήν την περίπτωση, δυστυχώς, δεν βρίσκονται καν στο έδαφος του Κιέβου. Επομένως, αυτή είναι, φυσικά, μια απειλή που θα πρέπει να ληφθεί υπόψη» τόνισε.
Ποια όμως εδάφη θεωρούν ρωσικά οι Ουκρανοί;

Εδώ προκύπτει τεράστιο ζήτημα σχετικά με το ποια εδάφη θεωρούν ρωσικά Ουκρανοί και ΗΠΑ.

Στις 2 Ιουνίου, η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, αμφέβαλλε ότι η υπόσχεση της ουκρανικής πλευράς να μην χρησιμοποιήσει το HIMARS εναντίον ρωσικών εδαφών θα εκπληρωθεί.

Ταυτόχρονα, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ τόνισε ότι πιθανές παραδόσεις δυτικών MLRS στο Κίεβο θα προκαλέσουν κινδύνους εμπλοκής τρίτων χωρών στην εμπόλεμη κατάσταση.

Την ίδια μέρα, ο Αντρέι Κορτούνοφ, επικεφαλής του Συμβουλίου Διεθνών Υποθέσεων της Ρωσίας, σημείωσε ότι η Δύση και η Ρωσία είχαν διαφωνίες σχετικά με το ποια εδάφη πρέπει να θεωρούνται ρωσικά.


Υπενθύμισε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν αναγνωρίζουν την Κριμαία ως μέρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας καθώς και την ανεξαρτησία των αυτοανακηρυχθεισών Λαϊκών Δημοκρατιών του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ.

Αντίστοιχα, η χρησιμοποίηση των συστημάτων HIMARS σε στόχους στο Ντονμπάς, μπορεί κάλλιστα να θεωρηθεί αποδεκτή από την επίσημη αμερικανική σκοπιά.

Ωστόσο, στις 2 Ιουνίου, ο βουλευτής του Verkhovna Rada (το κοινοβούλιο της Ουκρανίας), Yegor Chernev, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο χτυπημάτων με πυραύλους HIMARS εναντίον στόχων στη Ρωσική Ομοσπονδία.
https://warnews247.gr/ektakto-rosia-oi-ippeis-tis-apokalypsis-vriskontai-idi-ston-dromo-tous-h-elpida-einai-mono-ston-theo-proangelos-pyrinikou-pligmatos/
Δείτε βίντεο


Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:14
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο