Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Στο μικροσκόπιο θρόμβοι αίματος που εξήχθησαν από εκείνους που «πέθαναν ξαφνικά»


Σήμερα δημοσιεύουμε μια σειρά φωτογραφιών εργαστηριακής μικροσκοπίας με παράξενους θρόμβους, που εντοπίζονται συνήθως σε ενήλικες που «πέθαναν ξαφνικά», συνήθως σε αρκετούς μήνες μετά τους εμβολιασμούς κατά του Covid.


Αυτοί οι θρόμβοι αναφέρονται συχνά ως «θρόμβοι αίματος», αλλά δεν μοιάζουν καθόλου με τους κανονικούς θρόμβους και αποτελούνται από πολύ περισσότερα από απλά κύτταρα αίματος. Σε αντίθεση με τους κανονικούς θρόμβους που είναι ζελατινώδεις, σχεδόν σαν ζελέ, αυτοί οι λεγόμενοι «θρόμβοι» περιέχουν εξαιρετικά μεγάλα, πολύπλοκα, επαναλαμβανόμενα δομικά στοιχεία (όλα φαίνονται παρακάτω) που σχηματίζονται σαφώς στο αίμα των θυμάτων που πέθαναν από αυτούς τους θρόμβους.


Όλοι αυτοί οι θρόμβοι αφαιρέθηκαν από ασθενείς, λίγες ώρες μετά τον θάνατό τους. Αυτά δεν είναι αποτέλεσμα μεταθανάτιας στάσης αίματος. Αυτές είναι δομές που βρίσκονται στα αιμοφόρα αγγεία και τις αρτηρίες. Δεν είναι πηγμένο αίμα.


Θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια την Δρ. Jane Ruby που μας έφερε σε επαφή με τον ταριχευτή Richard Hirschman, που παρείχε αυτούς τους θρόμβους. Χωρίς την επιμονή της Dr. Ruby, δεν θα βλέπατε αυτήν την αναφορά. Η Dr. Ruby εμφανίζεται συχνά στο Stew Peters Show.


Ακολουθεί ένα φιαλίδιο με αυτούς τους ακατέργαστους θρόμβους, πλυμένους και συντηρημένους, πριν από τη χρώση:


Αυτές οι “κατασκευές” παρουσιάζουν τις ακόλουθες συγκλονιστικές ιδιότητες:

Είναι σκληρά, ινώδη και ελαστικά, παρουσιάζοντας ιδιότητες υλικού παρόμοιες με μικρές λαστιχένιες ταινίες. Αποτελούνται από πολλά νήματα μικρών, ινωδών κλώνων.

Αυτά τα ινώδη σκέλη, όπως φαίνεται στο φωτογραφικό σετ παρακάτω, δείχνουν επαναλαμβανόμενα μοτίβα μηχανικής που μοιάζει με κλίμακα, σαν το σώμα να έχει προγραμματιστεί να χτίσει μια άλλη μορφή ζωής μέσα στα αιμοφόρα αγγεία.

Υπάρχουν περίεργες κρυσταλλικές δομές που βρίσκονται σε αυτούς τους θρόμβους, οι οποίες παρουσιάζουν διαφάνεια και αντοχή σε κανονικές τεχνικές χρώσης gram.

Παρακάτω, θα βρείτε ένα παράδειγμα μιας δομής που φαίνεται να μοιάζει με ένα βιοκύκλωμα που μοιάζει με πυρίτιο ή μια δομή που μοιάζει με μικροτσίπ. Δεν ξέρουμε ακόμα τι είναι.


Ένα από τα παρακάτω σετ φωτογραφιών αποκαλύπτει αυτό που φαίνεται να είναι ένα καλώδιο βιοκυκλώματος που δείχνει ξεκάθαρα επαναλαμβανόμενα μοτίβα και δομές διεπαφής νανοκλίμακας που συναρμολογούνται σε μια συγκεκριμένη γεωμετρία για άγνωστο σκοπό.


Περιεχόμενο για τις φωτογραφίες που πρόκειται να δείτε:

Αυτά τα δείγματα «θρόμβου αίματος», προέρχονται από τον αξιόπιστο ταριχευτή Richard Hirschman, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα της ταρίχευσης και ο οποίος επιβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται για αιμοφόρα αγγεία ή άλλους ιστούς οποιουδήποτε είδους. Είναι δομές που εκκενώθηκαν από το εσωτερικό των αιμοφόρων αγγείων κατά τη διάρκεια των διαδικασιών ταρίχευσης.


«Χρωματίστηκα αυτά τα δείγματα χρησιμοποιώντας τυπικές τεχνικές χρώσης gram που χρησιμοποιούνται για τη μικροβιολογία, προκειμένου να ενισχυθεί η δομική αντίθεση κατά τη διάρκεια της μικροσκοπίας. Ένα από τα παρακάτω δείγματα, το πιο κιτρινωπό δείγμα, χρωματίστηκε μόνο με ιώδιο, όχι με βιολετί λεκέδες.

Τα δείγματα στη συνέχεια πλύθηκαν με αιθυλική αλκοόλη και παρασκευάστηκαν σε αντικειμενοφόρες πλάκες, χρησιμοποιώντας τυπική προετοιμασία δείγματος ιστού για μικροσκοπία.



 

Η μεγέθυνση του μικροσκοπίου ποικίλλει από 20x έως 1500x, ανάλογα με τη φωτογραφία που φαίνεται παρακάτω. Οι μεγεθύνσεις υποδεικνύονται με κάθε σετ φωτογραφιών. Οποιοσδήποτε αρμόδιος χειριστής εργαστηριακής μικροσκοπίας θα μπορούσε να αναπαράγει αυτές τις φωτογραφίες, χρησιμοποιώντας τα ίδια δείγματα», ανέφερε ο Hirschman.


Οι περιγραφές που παρουσιάζονται παρακάτω, είναι απλώς προσωπικές παρατηρήσεις του αρθρογράφου και δεν προορίζονται να υποδείξουν τη βεβαιότητα των ουσιών που προσδιορίζονται. Για παράδειγμα, όταν μιλάει για «βιοκυκλώματα» ή «νανοσύρματα», δεν μπορεί να επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για δομές που έχουν κατασκευαστεί πραγματικά για σκοπούς βιοκυκλωμάτων. Απλώς, μοιάζουν με δομές που φαίνεται να υποδεικνύουν έναν τέτοιο σκοπό, αλλά θα χρειαζόταν περαιτέρω έρευνα για να επιβεβαιωθούν αυτές οι παρατηρήσεις.


Φωτογραφικό σετ μικροσκοπίου #1: Παράξενες νανοδομές που μοιάζουν με κρύσταλλο

Αυτό το πρώτο σετ δείχνει περίεργες δομές που μοιάζουν με κρυστάλλους που αντιστέκονται στις τεχνικές χρώσης και φαίνεται να εμφανίζουν κάποιο είδος νανοκλίμακας, καθαρές κρυσταλλικές δομές που κανονικά δεν θα εμφανίζονταν ποτέ στο αίμα ή τους θρόμβους αίματος.


Όλα όσα βλέπετε σε αυτές τις φωτογραφίες είναι μέρος ενός θρόμβου αίματος που εξάγεται από έναν άνθρωπο που έχει καταλήξει .

https://primenews.press/sto-mikroskopio-thromvoi-aimatos-pou-exichthisan-apo-ekeinous-pou-pethanan-xafnika/