Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Επικεφαλής ρωσικών μυστικών υπηρεσιών: «Ο COVID-19 δημιουργήθηκε στις ΗΠΑ με τα κεφάλαια των Κλίντον, Ροκφέλερ, Σόρος και Μπάιντεν»


 «Η τακτική των Αγγλοσαξόνων δεν έχει αλλάξει εδώ και αιώνες – Είναι ίδια και απαράλλαχτη»

Συνέντευξη στα ρωσικά ΜΜΕ έδωσε ο επικεφαλής των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών και  γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Νικολάι Πατρούσεφ  στην οποία μίλησε για όλα:

Ποιοι είναι οι στόχοι της Δύσης απέναντι στην Ρωσία, την κατάσταση στην Ουκρανία, για τον κορωνοϊό και πολλά ακόμη θέματα.

Διαβάστε  τα κυριότερα αποσπάσματα της συνέντευξης αυτής:

Κατά την γνώμη σας τι επιχειρεί να κάνει η Δύση στην Ουκρανία αλλά και γενικότερα;

«Η τακτική  των Αγγλοσάξωνων δεν έχει αλλάξει εδώ και αιώνες. Έτσι και σήμερα συνεχίζουν να υπαγορεύουν τους όρους τους στον κόσμο, καταπατώντας τα κυριαρχικά δικαιώματα των κρατών.


Καλύπτοντας τις πράξεις τους με ωραία λόγια για τους αγώνες  για τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ελευθερία και τη δημοκρατία, εφαρμόζουν στην πραγματικότητα το δόγμα του «χρυσού δισεκατομμυρίου», που υποδηλώνει ότι ένας περιορισμένος αριθμός ανθρώπων μπορεί να ανθίσει σε αυτόν τον κόσμο.


Η μοίρα των υπολοίπων, όπως πιστεύουν, είναι να λυγίσουν την πλάτη στο όνομα του διακηρυγμένου στόχου τους.


Προκειμένου να αυξηθεί η ευημερία μιας χούφτας μεγιστάνων στην πόλη του Λονδίνου και στη Wall Street, οι κυβερνήσεις των Ηνωμένων Πολιτειών και της Βρετανίας, που ελέγχονται από το μεγάλο κεφάλαιο, δημιουργούν μια οικονομική κρίση στον κόσμο, καταδικάζοντας εκατομμύρια ανθρώπους στην Αφρική, την Ασία και την Λατινική Αμερική στην πείνα, περιορίζοντας την πρόσβασή τους σε σιτηρά, λιπάσματα και ενεργειακούς πόρους.


Με τις πράξεις τους προκαλούν ανεργία και μεταναστευτική καταστροφή στην Ευρώπη. Χωρίς να ενδιαφέρονται για την ευημερία των ευρωπαϊκών κρατών, κάνουν τα πάντα για να τα εξαφανίσουν από το βάθρο των οικονομικά ανεπτυγμένων χωρών.


Σήμερα, λέγεται όλο και περισσότερο ότι οι δυτικές φαρμακευτικές εταιρείες ενδιαφέρονται για την εξάπλωση επικίνδυνων ασθενειών και για την καθημερινή εξάρτηση της ανθρωπότητας από τα φάρμακα…


«Ορισμένοι ειδικοί εκφράζουν την άποψη ότι η  λοίμωξη από κορωνοϊό, θα μπορούσε να είχε δημιουργηθεί στα εργαστήρια του Πενταγώνου με τη βοήθεια ορισμένων μεγάλων πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιρειών.Τα κεφάλαια των Κλίντον, Ροκφέλερ, Σόρος και Μπάιντεν συμμετείχαν σε αυτό το έργο με κρατικές εγγυήσεις.


Αντί να φροντίζει για την υγεία της ανθρωπότητας, η Ουάσιγκτον ξοδεύει δισεκατομμύρια για τη μελέτη νέων παθογόνων παραγόντων. Επιπλέον, η δυτική ιατρική ασκεί ολοένα και περισσότερο τη γενετική μηχανική, τις μεθόδους συνθετικής βιολογίας, θολώνοντας έτσι τη γραμμή μεταξύ τεχνητής και φυσικής.»


Η Ουάσιγκτον σχεδιάζει να κατατάξει  τη Ρωσία στις χώρες που υποθάλπουν ή υποστηρίζουν την τρομοκρατία. Ορισμένες μάλλσιτα χώρες όπως η Λιθουανία ήδη εκχωρούν επίσημα ένα τέτοιο καθεστώς στη Ρωσία…


«Όπως λένε, το καπέλο του κλέφτη καίγεται. Σήμερα είναι εύκολο  να πούμε ποια από τις μεγαλύτερες διεθνείς τρομοκρατικές οργανώσεις προέκυψαν από  την αμερικανική βοήθεια.


Οι Ηνωμένες Πολιτείες την  χρησιμοποιούν ευρέως ως εργαλείο γεωπολιτικής αντιπαράθεσης, συμπεριλαμβανομένης της χώρας μας. Πίσω στα μέσα της δεκαετίας του 1980, υπό τον έλεγχο των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών, η Αλ Κάιντα δημιουργήθηκε σε αφγανικό έδαφος για να αντιμετωπίσει τη Σοβιετική Ένωση. Στη δεκαετία του 1990, οι Ηνωμένες Πολιτείες δημιούργησαν το κίνημα των Ταλιμπάν για να επηρεάσουν το Αφγανιστάν και την Κεντρική Ασία.


Καθοδηγούμενοι από τα υποτιθέμενα «εθνικά τους συμφέροντα», οι Ηνωμένες Πολιτείες ανέτρεψαν με τη δύναμη των όπλων καθεστώτα στη Λιβύη, στο Ιράκ και προσπάθησαν να το κάνουν και στη Συρία.


Και η κύρια δύναμη κρούσης σε όλες τις περιπτώσεις είναι οι ριζοσπαστικές ομάδες, η περαιτέρω ενοποίηση των οποίων οδήγησε στη δημιουργία ενός τρομοκρατικού τέρατος που ονομάζεται ISIS ακολουθώντας την Αλ Κάιντα και τους Ταλιμπάν, που ξέφυγαν από τον έλεγχο των Αμερικανών.


Είναι επίσης γνωστό για τις θερμές σχέσεις της Ουάσιγκτον με κακοποιούς νεοναζί στην Ουκρανία.»


Υπάρχει ακόμη πολλή διαμάχη για τους νεοναζί στην Ουκρανία. Στη Δύση επαναλαμβάνουν ομόφωνα ότι δεν υπάρχουν τέτοιοι. Ο πρόεδρος Μπάιντεν, ζητώντας από το Κογκρέσο δισεκατομμύρια δολάρια σε προμήθειες όπλων στην Ουκρανία, αποκάλεσε τη χώρα την πρώτη γραμμή του αγώνα για ελευθερία…


«Είναι πιθανό οι Δυτικοί να μην βγάλουν τα ροζ γυαλιά τους έως ότου οι βάναυσοι Ουκρανοί τραμπούκοι αρχίσουν να οργίζονται στους δρόμους τους. Παρεμπιπτόντως, όχι μόνο στην Ευρώπη.


Θυμηθείτε τον πρόσφατο πυροβολισμό στην πόλη Μπάφαλο της Αμερικής. Θα ήθελα να ρωτήσω τους Αμερικανούς ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός νεοναζί που πυροβολεί ανθρώπους σε ένα σούπερ μάρκετ και των μαχητών του Αζόφ, που ταπείνωσαν και κατέστρεφαν τον άμαχο πληθυσμό του Ντονμπάς κάθε μέρα, χρόνο με τον χρόνο;»


Τι περιμένει την Ουκρανία στο μέλλον; Θα συνεχίσει να υπάρχει ως χώρα;


«Η μοίρα της Ουκρανίας θα καθοριστεί από τους ανθρώπους που ζουν στην επικράτειά της. Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι η χώρα μας δεν επιχείρησε ποτέ να ελέγξει τη μοίρα άλλων κυρίαρχων κρατών. Αντίθετα, τους βοηθήσαμε να υπερασπιστούν την αυτονομία  τους. Υποστηρίξαμε τις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του εμφυλίου τους πολέμου. Η Γαλλία έλαβε επανειλημμένη βοήθεια.


Στο Συνέδριο της Βιέννης το 1815 δεν επέτρεψαν να ταπεινωθεί και κατά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο έσωσαν δύο φορές το Παρίσι. Ήταν η ΕΣΣΔ που δεν επέτρεψε στους Βρετανούς και τους Αμερικανούς το 1945 να χωρίσουν τη Γερμανία σε πολλά κράτη. Είναι γνωστός ο καθοριστικός ρόλος της Μόσχας στην ενοποίηση της Γερμανίας, στον οποίο αντιτάχθηκαν περισσότερο οι Γάλλοι και οι Βρετανοί.


Η Ρωσία έπαιξε εξίσου σημαντικό ρόλο στην ιστορία του πολωνικού κράτους. Σήμερα η Δύση επιχειρεί  με κάθε δυνατό τρόπο να δυσφημίσει τη συμβολή της χώρας μας στο δικαίωμα άλλων  κρατών να καθορίζουν τις τύχες τους.»


Είναι αλήθεια ότι η  Φινλανδία έγινε κράτος προερχόμενη μέσα από την ρωσική Αυτοκρατορίας;


«Έχετε δίκιο.  Επιπλέον, η Φινλανδία βγήκε από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, παρόλο που συμμετείχε στο πλευρό της Γερμανίας, με ελάχιστη ζημιά της χάρη στη θέση που πήρε η  Μόσχα.


Τώρα, μαζί με τη Σουηδία, η Φινλανδία έχει πειστεί να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ, δήθεν για τη δική τους ασφάλεια. Η Τουρκία και η Κροατία, ωστόσο, έχουν αντίρρηση, αλλά, νομίζω, παρόλα αυτά, το Ελσίνκι και η Στοκχόλμη θα γίνουν δεκτά στο μπλοκ, επειδή έτσι αποφάσισε η Ουάσιγκτον, όπως και οι Βρυξέλλες που ελέγχονται από αυτές.


Η βούληση άλλων λαών δεν ενδιαφέρει την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών, αν και, πιστεύω, πολλοί από τους κατοίκους αυτών των χωρών κατανοούν σε τι είδους περιπέτεια ωθούνται.


Το ΝΑΤΟ δεν είναι ένας αμυντικός, αλλά ένας καθαρά επιθετικός στρατιωτικός οργανισμός και η ένταξη μιας χώρας σε αυτόν συνεπάγεται την αυτόματη μεταφορά σημαντικού μέρους της κυριαρχίας της απευθείας στην Ουάσιγκτον. Εάν η στρατιωτική υποδομή της συμμαχίας επεκταθεί στο έδαφος της Φινλανδίας και της Σουηδίας, η Ρωσία θα το αντιληφθεί ως άμεση απειλή για τη δική της ασφάλεια και θα υποχρεωθεί να απαντήσει.»


Τα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ επιμένουν όμως στην ένταξη των δύο αυτών χωρών


«Ήταν η στάση του Κιέβου υπό την ηγεσία του ΝΑΤΟ που οδήγησε στο καταστροφικό αυτό σενάριο. Εάν η Ουκρανία παρέμενε ανεξάρτητη και δεν ελεγχόταν  από το σημερινό καθεστώς μαριονέτας, με εμμονή να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, τότε θα είχε προ πολλού εκδιώξει όλα τα απομεινάρια  των Ναζί από τη γη της.


Εν τω μεταξύ, αυτή η σύγκρουση θεωρείται ως το ιδανικό σενάριο για ολόκληρη τη βορειοατλαντική συμμαχία υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών.


Η Δύση χρειάζεται την Ουκρανία ως αντίβαρο στη Ρωσία, αλλά και ως πεδίο δοκιμών για όπλα και χωματερή για την απόρριψη απαρχαιωμένων όπλων.


Τροφοδοτώντας τις εχθροπραξίες, οι Ηνωμένες Πολιτείες διοχετεύουν χρήματα στο στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα τους, και πάλι, όπως και στους πολέμους του 20ού αιώνα, παραμένοντας στην πλευρά των νικητών. Ταυτόχρονα, οι ΗΠΑ  θεωρούν τους κατοίκους της Ουκρανίας ως αναλώσιμο υλικό, το οποίο δεν έχει θέση στο «χρυσό» αυτό «δισεκατομμύριο».


Μιλώντας για δισεκατομμύρια. Ο Ζελένσκι λέει ότι η Ρωσία πρέπει να πληρώσει αποζημιώσεις στην Ουκρανία…


«Η Ρωσία είναι αυτή που έχει το δικαίωμα να απαιτήσει αποζημιώσεις από τις χώρες που υποστήριξαν τους Ναζί στην Ουκρανία και το εγκληματικό καθεστώς του Κιέβου.


Το DPR και το LPR (σ.σ. οι Δημοκρατίες του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ) θα πρέπει να απαιτήσουν αποζημίωση από αυτούς για όλες τις υλικές ζημιές στα  8 χρόνια επιθετικότητας. Και ο ίδιος ο ουκρανικός λαός αξίζει αποζημιώσεις από τους κύριους υποκινητές της σύγκρουσης, δηλαδή τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Βρετανία, που αναγκάζουν τους Ουκρανούς να πολεμούν, που υποστηρίζουν τους νεοναζί, που τους προμηθεύουν όπλα και στέλνουν τους στρατιωτικούς συμβούλους και τους μισθοφόρους τους.


Πολλοί Ουκρανοί, δυστυχώς, εξακολουθούν να πιστεύουν αυτό που τους λέει η Δύση και το καθεστώς του Κιέβου. Η απογοήτευση θα έρθει αργά ή γρήγορα.


Πρέπει ακόμη να ανοίξουν τα μάτια τους και να δουν ότι η χώρα τους στην πραγματικότητα δεν υπάρχει, ότι η γονιδιακή δεξαμενή των ανθρώπων, η πολιτιστική της μνήμη καταστρέφονται από τους Δυτικούς και αντικαθίστανται από λυσσασμένες έννοιες του φύλου και κενές φιλελεύθερες αξίες».

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/epikefalis-ton-rosikon-mystikon-ypiresion-n-patrousef-i-taktiki-ton-agglosaksonon-den-exei-allaksei-edo-kai-aiones-einai-idia-kai-aparallaxti/