Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Η οικονομική πολιτική του Χίτλερ. Λιτότητα = Ληστεία = Έγκλημα!


Ποιος είναι ο εχθρός της Ευρώπης!

Μόνο κάποιος που μισεί την Ευρώπη, θα τολμούσε να την  ακρωτηριάσει τόσο βάναυσα! Να της κόψει τον ομφάλιο λώρο της με τη Ρωσία και να την υποτάξει βίαια στις ΗΠΑ! 

Η Ευρώπη χωρίς τη Ρωσία δεν υπάρχει!  

Η Ρωσία είναι  η «γεννήτρια» της Ευρώπης λόγω φτηνής ενέργειας, σιτηρών και κοινών, πολιτιστικών αξιών. Μόνο μια πανικόβλητη Γερμανία θα έκανε ένα τέτοιο απονενοημένο διάβημα! Τί  κρύβεται πίσω από τον πανικό της Γερμανίας; 


Πόσο μάλλον, που είναι τεράστια αγνωμοσύνη να  ξεχνάει η Ευρώπη τι χρωστάει στο ρωσικό λαό, για την ήττα του ναζισμού με τα 25 εκατ. νεκρούς ! Όπως και στο γιουγκοσλαβικό λαό και στον ελληνικό λαό, που με το ισχυρό τους αντάρτικο καθυστέρησαν την επίθεση του Χίτλερ κατά της πρώην ΕΣΣΔ, με αποτέλεσμα να τον προλάβει ο στρατηγός ρωσικός χειμώνας, που έκρινε την έκβαση του πολέμου! 


Από πού κι’ ως πού, λοιπόν, η Ρωσία είναι εχθρός της Ευρώπης και όχι, η αναθεωρητική, εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία, που απειλεί την Ευρώπη με λιμό; Διότι, αυτό είναι,  η «λιτότητα»! Εθνικοσοσιαλισμός! Η οικονομική πολιτική του Χίτλερ. Λιτότητα = Ληστεία = Έγκλημα! 


Και ο λογαριασμός που δεν της βγαίνει της Γερμανίας, από το 2010, είναι οι χρεοκοπημένες γερμανικές τράπεζες που δεν διασώζονται με τίποτα, λόγω του τερατώδους χρέους τους. (Τα αποδεικτικά στοιχεία τα έχω δημοσιεύσει στο militaire.gr και στο slpress.gr). 

Λόγος που μόνο ένας πόλεμος τη σώζει, για να θάψει κάτω από τα συντρίμμια του το κουρελιασμένο umber ales της, την ταπείνωσή της και τα εγκλήματά της εις βάρος των λαών του Νότου. Λόγος που ετοίμαζε  τον πόλεμο  στην Ουκρανία, προνοητικά, από το 2014. 


Για τον ίδιο λόγο επιτέθηκε και κατά της Ελλάδας, το 2010, από το πουθενά, με πρόσχημα το χρέος! Επειδή οι χρεοκοπίες  κρατών προειδοποιούν! Δεν είναι «μπουμ κι’ έσκασε»! Τα κράτη δεν είναι τράπεζες! Λόγος που η χρεοκοπία της Ελλάδας το Μάη του 2010, ήταν αποτέλεσμα συνομωσίας των αγορών και  των διεθνών κερδοσκόπων για τη δική τους διάσωση.

 Την Ελλάδα τη χρεοκόπησαν με τα μνημόνια για να την λεηλατούν. Αποκαλώντας τη ληστεία, διάσωση. Με τη συνενοχή και όλων των κρατών της ΟΝΕ και του ΔΝΤ λόγω της έκθεσης και αμερικανικών τραπεζών στις γερμανικές τράπεζες. Με ασυλία τους τη μεταξύ τους συνενοχή. 


Τη χρεοκοπία των γερμανικών τραπεζών και τη διάσωσή τους σε χρέωση  του Νότου, ομολόγησε και ο ίδιος ο τέως Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του,  πριν περίπου ενάμιση χρόνου. Αυτό που παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, ωστόσο,  είναι ότι δεν διασώθηκαν και συνεχίζουν να κινδυνεύουν μέχρι σήμερα. Λόγος που η Γερμανία καταστρέφει τις οικονομίες της ευρωζώνης σαν μέσον λεηλασίας. 

Εξ ου και  οι παρανοϊκές κυρώσεις κατά της Ρωσίας, για τη συνέχιση της καταστροφής, με πρόσχημα το …διεθνές δίκαιο!  Και η δημιουργία πολεμικού κλίματος κατά της Ρωσίας.


Οπότε ή βγαίνουμε από την ΕΕ, ή πολεμάμε στο πλάι της «αναθεωρητικής» Γερμανίας, κατά της Ρωσίας. Έτσι έχουν τα πράγματα. Η επιλογή δική σου. 

 ΑΙΘΡΑ ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ

Οικονομολόγος

https://www.militaire.gr/poios-einai-o-echthros-tis-eyropis/