Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

Αρχηγός τουρκικού κόμματος μας απειλεί ότι «αύριο το πρωί» θα κατέβουν στην Αθήνα! -Vid-


Να τον μαζέψει άμεσα ο μπόγιας!

Όλο το φάσμα της τουρκικής πολιτικής σκηνής βάλλει κατά της Ελλάδας, με τα κόμματα να συναγωνίζονται μεταξύ τους στον ανθελληνισμό και στις προκλήσεις κατά της χώρας μας.

Αυτή τη φορά ο αρχηγός του TDP (Τουρκικό Kόμμα Αλλαγής), ο Μουσταφά Σαριγκιούλ, τον οποίο προωθούν τα κυβερνητικά κανάλια, μας απείλησε ότι θα… κατέβουν στην Αθήνα!

Στο βίντεο που δημοσιοποιήθηκε ακούγεται να τον ρωτάνε: «Με τόσα άτομα που έχετε, μπορείτε να στήσετε την τουρκική σημαία στην ελληνική βουλή στην Αθήνα;»! Ο Σαριγκιούλ δεν χάνει την ευκαιρία και απαντάει: «Καταγγέλλω αυτή την ερώτηση σας. Εμείς στο παρελθόν τα κάναμε αυτά. Να μη μας υποχρεώσουν, αλλιώς αύριο το πρωί κατεβαίνουμε στην πλατεία της Αθήνας»!

Αρχικά ο αστείος αυτός τύπος ας μάθει ότι δεν υπάρχει πλατεία της Αθήνας. Και ας έχει κατά νου, πριν ξεκινήσει το… ταξίδι του και μπει σε έξοδα, ότι δεν θα φτάσει ούτε μέχρι το Αιγαίο! Το μόνο δυστύχημα είναι πως αυτόν τον προκλητικό ανθέλληνα κάποιοι δάκτυλοι του προξενείου τον καλούσαν και στην Θράκη μας!

https://www.newsbreak.gr/kosmos/343433/archigos-toyrkikoy-kommatos-mas-apeilei/


</di

Nα σημειώσουμε πως αυτό το μπ@ζο στο παρελθόν μας τον έφερναν κάποιοι μειονοτικοί αιρετοί στην Θράκη ως προσκεκλημένο από την Τουρκία…