Κυριακή 6 Μαρτίου 2022

Η ''Δημοκρατική'' Ουκρανία των Δυτικών, αυτοδιαλύεται!



+18 Απειλούν με αποκεφαλισμό βουλευτή. Τρομοκράτες τζιχαντιστές Ναζί. Οι SBU ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες συνέλαβαν βουλευτή! Μαζικές εκκαθαρίσεις κατά αντιφρονούντων! ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ουκρανικά μέσα ενημέρωσης δημοσιεύουν πλάνα που δείχνουν τον βουλευτή της Verkhovna Rada τον Nestor Shufrych να συλλαμβάνεται. Είχε προηγουμένως τεθεί υπό κράτηση από το Υπουργείο Εδαφικής Άμυνας και είχε παραδοθεί στην SBU..

Ο βουλευτής με μπανταρισμένα μάτια και χειροπέδες.. Απειλούν με αποκεφαλισμό τον βουλευτή.Κρατούμενος είναι υπό την απειλή γενειοφόρου που κραδαίνει χατζάρι στο λαιμό του. Τρομοκράτες τζιχαντιστές Ναζί. Αυτή είναι η Δημοκρατία στο Κίεβο αυτή την ώρα… Κατά την ανάκρισή του, οι ουκρανοναζί τον πίεσαν για τις δηλώσεις που είχε κάνει προ πολλού για την ανάγκη εξεύρεσης ειρηνικής λύσης στον πόλεμο στο Ντονμπάς. Καμιά αξία δεν έχει πλέον η βουλευτική ασυλία.

Nωρίτερα ο Ντένις Κιρέγιεφ (μέλος της διαπραγματευτικής ομάδας της Ουκρανίας με τη Ρωσία) σκοτώθηκε από δυνάμεις της SBU μυστικές υπηρεσίες.

Oι μαζικές εκκαθαρίσεις και το πογκρόμ κατά αντιφρονούντων εκτείνεται σε όλο το φάσμα του πληθυσμού.

dimpenews.com