Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Ο νόμος της ζούγκλας στο Λονδίνο (VID)

Ποδηλάτης καταδιώκει με τεράστιο μαχαίρι οδηγό που τον «έκλεισε» Φανερά εκνευρισμένος, με ένα τεράστιο μαχαίρι στο χέρι του, ποδηλάτης στο νότιο Λονδίνο ζητεί τον λόγο από οδηγό Ι.Χ.
αυτοκινήτου που τον έκλεισε και παραλίγο να τον ρίξει στο Κρόιντον.


Όπως φαίνεται στο βίντεο που κατέγραψε οδηγός άλλου οχήματος, το απόγευμα της Τετάρτης, ο ποδηλάτης κινείται κανονικά, όταν ξαφνικά ο οδηγός ενός μπλε Golf βγαίνει από τη λωρίδα του και τον «κλείνει».

Ξαφνιασμένος ο ποδηλάτης αρχικά αφήνει το ποδήλατο να πέσει στο έδαφος, αλλά γρήγορα η έκπληξή του γίνεται οργή. Τότε βγάζει από το μπουφάν του ένα μεγάλο μαχαίρι και με αυτό αρχίζει να χτυπάει το τζάμι του οδηγού του Golf. Όταν δεν το καταφέρνει, ο έξω φρενών ποδηλάτης πηγαίνει από την πλευρά του συνοδηγού και σπάει το τζάμι.

Έντρομος ο οδηγός του Golf, ο οποίος είχε προσπαθήσει με μανούβρες να αποχωρήσει, βγαίνει από το αυτοκίνητό του και τρέχει να ξεφύγει από τον οπλισμένο με μαχαίρι ποδηλάτη. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο οδηγός του Golf επέστρεψε λίγη ώρα αργότερα στο αυτοκίνητό του, καθώς ο ποδηλάτης είχε αποχωρήσει.

Μέχρι στιγμής παραμένει αδιευκρίνιστο αν οι δυο τους, ποδηλάτης και οδηγός, είχαν συναντηθεί στο παρελθόν και είχαν «προηγούμενα».

Πηγή: dikaiologitika.gr