Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018

«Ντου» με ρόπαλα σε κατάληψη τζιχαντιστών στα Εξάρχεια – Βρέθηκαν σημαίες του Ισλαμικού Κράτους

Σύμφωνα με ανάρτηση του γνωστού δημοσιογράφου Πάνου Πικραμένου στο Facebook, εκκενώθηκε κατάληψη τζιχαντιστών στα Εξάρχεια, ενώ μέσα σε αυτή βρέθηκαν και σημαίες της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS).

  
Επρόκειτο για μια κατάληψη «μεταναστών», στην οποία ζούσαν μόνο άνδρες μουσουλμάνοι, ενώ ο χώρος εκκενώθηκε ύστερα από δυναμική παρέμβαση 30-40 ροπαλοφόρων κουκουλοφόρων, οι οποίοι όπως επισημαίνει ο γνωστός δημοσιογράφος δεν ήταν ασφαλίτες ή ακροδεξιοί.

Ο Πάνος Πικραμένος έγραψε:

«Επιβεβαιώθηκε.
»30-40 άτομα με ρόπαλα και κουκούλες εκκένωσαν βιαίως την κατάληψη μεταναστών Αραχώβης.
»Όχι αστυνομικοί, ούτε ακροδεξιοι.
»Μέσα βρέθηκαν σημαίες του ISIS.
»Μεγάλο βήμα. Να τελειώνουμε σιγά σιγά με το καρκίνωμα των «αλληλέγγυων» και τα τζιχάντια τους.
»Udt – Νεότερες πρωτογενείς πληροφορίες: στην Αραχώβης κατοικούσαν μόνο άνδρες κυρίως από χώρες magreb (σ.σ. βόρειας Αφρικής). Δεν δέχονταν γυναίκες και παιδιά.
»Η κατάληψη αποτελούσε πηγή προβλημάτων για τα Εξάρχεια. Μικροληστείες, απόπειρες βιασμού, ναρκωτικά κ.α
»Το χειρότερο όμως ήταν τα μέλη του ISIS που είχαν εγκατασταθεί εκεί. Πρόσφατα μάλιστα εντοπίστηκε κι ένας διαβόητος Αλγερινός.
»Και το ευτράπελο δεν θα μπορούσε να λήψει:
Την ώρα της εκκένωσης και ενώ έπεφτε το ξύλο της αρκούδας με τα τζιχάντια, συγκεντρωμένες αλληλέγγυες κατηγορούσαν τους αντιεξουσιαστες για «μάτσο» και «πατριαρχική» συμπεριφορά».

Η φωτογραφία είναι αρχείου και όχι από το περιστατικό


https://www.tribune.gr/greece/news/article/476191/ntoy-me-ropala-se-katalipsi-tzichantiston-sta-exarcheia-vrethikan-simaies-toy-islamikoy-kratoys.html