Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Μπαχτσελί: Η Κύπρος είναι τουρκική πατρίδα! H βούληση να γίνει ξανά το Αιγαίο τάφος των πόθων των Ελλήνων

Νέα προκλητική, ανιστόρητη και παραληρηματική επίθεση κατά της Ελλάδας και της Κύπρου εξαπέλυσε χθες ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, επικεφαλής του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης και στενός σύμμαχος του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Ο επικεφαλής των Γκρίζων Λύκων κατά τη διάρκεια προεκλογικής ομιλίας του αναφέρθηκε στην ενόχληση της Ελλάδας αναφορικά με το προεκλογικό σποτ της παράταξής του, το οποίο εμφανίζει ολόκληρη την Κύπρο ως τουρκικό έδαφος. Ο Μπαχτσελί, με περίσσια ειρωνεία, απόρησε για την ελληνική αντίδραση και κάλεσε την Ελλάδα να «μην ξεχνά τι τράβηξαν οι πρόγονοί της όταν ρίχτηκαν στον πάτο της θάλασσας».

«Γιατί ενοχλούνται; Επειδή δείχνει την Κύπρο ως τουρκικό έδαφος. Θα ρωτήσω αυτούς τους ανόητους και χοντροκέφαλους"τι θα κάναμε;", "πώς θα τη δείχναμε;". Το δηλώνω και το τονίζω: Η Κύπρος είναι τουρκική. Είναι τουρκική πατρίδα και τουρκική θα παραμείνει» ανέφερε ο Μπαχτσελί, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε η «Yenisafak».
Ο πολιτικός που εκφράζει τις πιο ακραίες τουρκικές φωνές συνέχισε «νουθετώντας» την Αθήνα: «Η ελληνική κυβέρνηση, η οποία παίζει παιχνίδια στα νησιά του Αιγαίου, ας μάθει τα όριά της και ας μην ξεχνά τι πέρασαν οι πρόγονοί της όταν ρίχτηκαν στον πάτο της θάλασσας. Θα ξαναγίνει το ίδιο. Δόξα τω Θεώ, η βούληση να γίνει ξανά το Αιγαίο τάφος των πόθων των Ελλήνων είναι ακόμη ζωντανή. Και θα συνεχίσει να είναι μέχρι τέλους».