Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Η παράδοση των S-400 δείχνει οτι η Ελλάδα βρίσκεται σε λάθος στρατόπεδο με οτι αυτο συνεπάγεται !!!

[φωτο] Σε 12 μήνες παραδίδονται οι S-400 στηv Τουρκία - Η πρώτη φωτό των τουρκικών συστημάτων από την γραμμή παραγωγής
Το Μάιο του 2019, θα έχει ολοκληρωθεί η παραγωγή των τουρκικών συστημάτων S-400 όπως αναφέρει το TASS επικαλούμενο πηγές της ρωσικής αμυντικής βιομηχανίας.
Η ίδια πηγή ανέφερε ότι τα πρώτα συστήματα θα φτάσουν στην Τουρκία τον Ιούλιο του ίδιου έτους, δηλαδή δύο μήνες περίπου μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής τους.
«Οι εντολές είναι η κατασκευή των συστημάτων να ολοκληρωθεί το Μάιο του 2019 και η παραδόσεις να ξεκινήσουν τον Ιούλιο», ανέφερε η ίδια πηγή.
Αρχικά προβλεπόταν ότι τα συστήματα θα μεταφερθούν στην Τουρκία  στις αρχές του 2020. Αργότερα έγινε γνωστό ότι, κατόπιν αιτήματος της Άγκυρας, οι προμήθειες θα επιταχυνθούν για τη μεταφορά τους τον Ιούλιο του 2019.
Μάλιστα το TASS έδωσε στη δημοσιότητα και την φωτογραφία του πρώτου εκτοξευτή των τουρκικών συστημάτων.
Η Τουρκία είναι ο δεύτερος εξαγωγικός πελάτης για το S-400 μετά την Κίνα. Το συμβόλαιο με την Τουρκία υπογράφηκε τον Σεπτέμβριο του 2017
Όπως διευκρινίστηκε ένα μέρος των S-400 αναμένεται να παραδοθεί μέσω θαλάσσης και ένα άλλο θα μεταφερθεί αεροπορικώς. Συνολικά η Τουρκία θα παραλάβει 16 τετραπλούς εκτοξευτές δηλαδή ένα σύνολο 64 πυραύλων να στοχεύουν προς την πλευρά του ελληνικού FIR.
Και σαν να μην έφτανε αυτό η Τουρκία πρότεινε στη Ρωσία την από κοινού παραγωγή συστημάτων αντι-βαλλιστικής και αντιαεροπορικής άμυνας S-500, αποκάλυψε ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, επαναλαμβάνοντας την αποφασιστικότητα της κυβέρνησής του για την ανάπτυξη των πυραυλικών συστημάτων S-400 στο τουρκικό έδαφος, παρά την αντίθεση των Ηνωμένων Πολιτειών.
«Εκτός από τα S-400, έκανα πρόταση στη Ρωσία για την από κοινού παραγωγή των S-500», ανέφερε ο Erdoğan σε τηλεοπτική συνέντευξη.
Τα S-500 βρίσκονται ακόμα υπό ανάπτυξη και πιστεύεται ότι θα αναπτυχθούν μέχρι το 2020 ως συμπλήρωμα, αλλά με μεγαλύτερο βεληνεκές από τους υπάρχοντες εξελιγμένους πυραύλους επιφανείας-αέρος S-400.