Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Ουκρανίας Ονούφριος: ''Μην επιτρέψετε την παρέλαση υπερηφανείας στο Κιέβο''

Έκκληση προς την Ουκρανική Κυβέρνηση έκανε ο Μητροπολίτης Κιέβου και πάσης Ουκρανίας κ. Ονούφριος, σχετικά με την προγραμματισμένη παρέλαση υπερηφάνεις που θα γίνει στις 18 Ιουνίου στο Κιέβο.
Ο Μητροπολίτης Ονούφριος ζητά να μην πραγματοποιηθεί η παρέλαση, τονίζοντας ότι "η διεξαγωγή τέτοιων δημόσιων εκδηλώσεων είναι προπαγάνδα της αμαρτίας και της σεξουαλικής διαστροφής."
"Κάτι τέτοιο μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη στις αγνές καρδιές και ψυχές των παιδιών, ενώ προκαλεί την οργή του Θεού στην γη της Ουκρανίας, κάτι που συμβαίνει εδώ και αρκετά χρόνια με αίμα αθώων πολιτών" - πρόσθεσε ο Μητροπολίτης Ονούφριος.
Επίσης ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ουκρανίας αναφέρθηκε στα Σόδομα και τα Γόμορα, τονίζοντας ότι οι Γραφές καταδικάζουν τέτοιες αφύσικες αποκλίσεις.
Ο Μητροπολίτης Ονούφριος δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει ότι οι Αρχές του Κιέβου, με τον τρόπο αυτό "διαδίδουν αμαρτωλές διαστρεβλώσεις."
"Είναι απαράδεκτο να εξισωθεί η αμαρτία με το δώρο του Θεού την ελευθερία" - πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Κιέβου κ. Ονούφριος.