Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Γιατί ο Ελληνικός Λαός κοιμάται ακόμα; Πάρτυ κάνουν στην χώρα τα ξένα συμφέροντα

Εντύπωση για όλα τα χρόνια της κρίσης αποτελεί το γεγονός οτι ο μέσος Έλληνας, δεν αντιδρά όπως αντιδρούσε στα παλιά τα χρόνια για ότι συμβαίνει στην πατρίδα του.

 Επαναστάτες του πληκτρολογίου οι περισσότεροι αρκούνται να κράζουν από τα κοινωνικά δίκτυα αλλα δεν συμμετέχουν ενεργά στις τοπικές κοινωνίες ούτε φέρεται να νοιάζονται τι θα γίνει στο μέλλον με το ποσοστό αυτών που θα ψηφίσουν να παραμένει σε πολύ χαμηλό επίπεδο.
Ο ωχαδερφισμός , ο αλληλοσπαραγμός, η διχόνοια για μικροπολιτικά οφέλη κυριαρχούν με την κοινή λογική να έχει πάει για μόνιμες διακοπές. Όταν δεν μπορούμε να συμφωνίσουμε στα αυτονόητα, στα απλά στα καθημερινά για το κοινό συμφέρον το δικό μας , των παιδιών μας και της πατρίδας, τότε είμαστε χαμένοι.
 
Οι Ελληνες εκλήθησαν να σώσουν τις Ευρωπαικές τράπεζες, με τίμημα την αξιοπρέπειά τους, την υγεία τους, υπερπληρώνοντας ένα χρέος που ποτέ δεν υφίστατο ως χρέος δικό τους!! Κι αφού τα εγχώρια σαίνια μας έπεισαν ότι …μαζί τα φάγαμε… μάς ανακοινώνουν περιχαρείς ότι βγαίνουμε απ τα μνημόνια , που αυτοί μάς έβαλαν!!
 
Η λογική του απολύτως παραλόγου συνεχίζεται κι αφού κανείς δεν αντιδρά, γλυκαίνονται οι μεγαλοδύναμοι και τώρα ζητούν γή και ύδωρ!!! Εφ όσον μεθοδικά τόσα χρόνια παρόπλιζαν την γλώσσα μας, τα ήθη, τα έθιμά μας, τον πολιτισμό και τη νοημοσύνη μας, έφτασε και η στιγμή που προσπαθούμε μες το κοινοβούλιο να πείσουμε τους γραφικούς πλέον και φασίστες κατά πολλούς, οτι η Μακεδονία δεν είναι εξ ολοκλήρου Ελληνική, ότι το να είσαι γκέι σημαίνει να ντύνεσαι παρδαλά και να κάνεις παρελάσεις,οτι τ Αρχαία Ελληνικά είναι μία νεκρή γλώσσα, οτι οι Πόντιοι είχαν μία ατυχή συγκυρία, οτι οι Μικρασιάτες υπέστησαν συνωστισμό και οτι το να δώσουμε και κανά νησί στους γείτονες συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία της ΕΕ.
Τι άλλο πρέπει να γίνει στην χώρα που έχει ξεπουλήσει τα πάντα για να ξεσηκωθούμε και να πάρουμε την τύχη στα χέρια μας;