Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Η Τελετή Έναρξης της μεγαλύτερης σήραγγας του κόσμου, ήταν μια Απόκρυφη Τελετουργία!

 

 

 

Η Τελετή Έναρξης της μεγαλύτερης σήραγγας του κόσμου, ήταν μια παράξενη Απόκρυφη Τελετουργία

Την τελετή έναρξης της σήραγγας Gotthard Base στην Ελβετία που ήταν ένα σκοτεινό, ενοχλητικό, αλλόκοτα σατανικό τελετουργικό παρακολούθησαν οι πιο ισχυροί άνθρωποι της Ευρώπης. Ας ρίξουμε μια ματιά στην γιορτή της απόκρυφης ελίτ.

Με μήκος πάνω από 57 χιλιόμετρα και κόστος πάνω από 11 δισεκατομμύρια ευρώ, το τούνελ Gotthard Base είναι το μεγαλύτερο και πιο ακριβό έργο διάνοιξης σηράγγων στην ιστορία του κόσμου. Περνώντας κάτω από τις Ελβετικές Άλπεις, η σήραγγα χρειάστηκε 17 χρόνια για να ολοκληρωθεί και λέγεται ότι είναι ένα σύμβολο της Ευρωπαϊκής Ενοποίησης ενάντια στην αύξηση του εθνικισμού και το κλείσιμο των συνόρων.
 
Για να εορταστούν τα εγκαίνια της σήραγγας, μια επιμελημένη τελετή παρουσιάστηκε μπροστά στους Ευρωπαίους αξιωματούχους, όπως την Καγκελάριο Angela Merkel της Γερμανίας, τον Πρόεδρο Francois Hollande της Γαλλίας και τον πρωθυπουργό της Ιταλίας Matteo Renzi. Ενώ οι περισσότεροι θα περίμεναν μια εύθυμη, πανηγυρική τελετή, οι επισκέπτες μάλλον αντιμετώπισαν μια ανησυχητική παράσταση ενορχηστρωμένη από τον Γερμανό σκηνοθέτη Volker Hesse, όπου ένας άνδρας ντυμένος σαν κατσίκι κυριαρχεί σε ένα παράξενο τελετουργικό.
Όπως συζητήθηκε στο άρθρο μου σχετικά με τις τελετές ανοίγματος και κλεισίματος των τελετών των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου του 2012, η απόκρυφη ελίτ απολαμβάνει επιδεικνύοντας ολοφάνερα το πρόγραμμά της, και την φιλοσοφία της με συμβολισμούς και δραματικές επιδείξεις, που θυμίζουν δρώμενα τελετών σε μυστικές κοινωνίες.
 

Επιπλέον, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να επιδείξει την (υποτιθέμενη) τεράστια δύναμη της από το να θέσει την σφραγίδα έγκρισης των Illuminati στα μαζικά μέγα-προγράμματα όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες ή μεγάλες κατασκευές.

 
Επιπλέον, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να επιδείξει την (υποτιθέμενη) τεράστια δύναμη της από το να θέσει την σφραγίδα έγκρισης των Illuminati στα μαζικά μέγα-προγράμματα όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες ή μεγάλες κατασκευές.
Ιδού ένα μέρος του σόου.
Η τελετή ξεκινά με τους εργαζόμενους ντυμένους με πορτοκαλί (φόρμες) βηματίζοντας σιγά-σιγά στο ρυθμό ενός ρυθμικού στρατιωτικού τυμπάνου.

tounel Gotthard Base 1

Αυτή η σκηνή αναπαριστά τους εργαζόμενους που στέλνονται για να εργαστούν στην σήραγγα.
Υπάρχει κάτι με πολύ ύφος «Νέας Παγκόσμιας Τάξης» σε αυτήν την μιλιταριστική απεικόνιση του εργατικού δυναμικού. Καθώς τα τύμπανα γίνονται πιο ρυθμικά, οι εργαζόμενοι γίνονται περισσότερο κινητικοί, χορεύοντας και κάνοντας άλματα μέσα από βρόγχους.
Στη συνέχεια, τα πράγματα γίνονται πιο παράξενα. Ένα τρένο φέρνει μια ομάδα νέων ντυμένων με λευκά εσώρουχα.
tounel Gotthard Base 2

Ντυμένοι στα λευκά, αυτοί οι άνδρες και οι γυναίκες αντιπροσωπεύουν τα πλήθη που θα ταξιδέψουν μέσω της σήραγγας.
Για κάποιο λόγο, η τελετή γίνεται παράξενα σεξουαλική καθώς οι άνθρωποι με το λευκό επίχρισμα αρχίζουν να ψαχουλεύουν ο ένας τον άλλον...
Αφού έχει απεικονίσει τους εργαζομένους ως στρατιώτες ζόμπι, η τελετή απεικονίζει τον γενικό πληθυσμό ως μια δέσμη λάγνων ανθρώπων που φαίνονται να είναι εξαιρετικά ευάλωτοι.

Στη συνέχεια, από αυτό το τρένο αναδύεται ένας δαιμονικός πεπτωκώς άγγελος, ο Lucifer με πρόσωπο μωρού.

tounel Gotthard Base 4

Αυτή η σκηνή έχει ως στόχο να "τιμήσει" τους εργαζόμενους που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της κατασκευής της σήραγγας. Γιατί το μωρό Lucifer πετά από πάνω τους προκαλώντας ανατριχίλα;
Από αυτό το σημείο, η εκδήλωση μετατρέπεται σε μια ολοκληρωτική σατανική τελετή.

tounel Gotthard Base 5

Ένας άνδρας ντυμένος σαν κατσίκι γίνεται ο κύριος της τελετής, καθώς όλοι οι άλλοι αποτίουν φόρο τιμής προς αυτόν. Τι έχει αυτό να κάνει με την κατασκευή της σήραγγας;
Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, σε μάταιες προσπάθειές τους να εξηγήσουν αυτή την τελετή, δηλώνουν ότι υπάρχουν αίγες βουνών στις Άλπεις … γεγονός που εξηγεί τον άντρα-τράγο. Αλλά γιατί είναι αυτός ο άντρας-τράγος σε μια τέτοια θέση ισχύος; Γιατί οι άνθρωποι τον προσκυνούν;

tounel Gotthard Base 6

Οι άνδρες κινούνται σε μια παράξενη πομπή, κρατώντας κρανία με κέρατα, σαν να είναι ανεκτίμητα θρησκευτικά αντικείμενα.

tounel Gotthard Base 7
Γ
υναίκες ντυμένες στα λευκά φέρουν μικρά κέρατα στο κεφάλι τους σαν να λένε ‘’Αποδεχόμαστε τον άντρα-τράγο ως θεό μας».

tounel Gotthard Base 8

Σε όλο αυτό το διάστημα, ο άντρας-τράγος τρέχει γύρω-γύρω, γενόμενος όλο και πιο ενεργός. Στο δεύτερο μέρος της τελετής που λαμβάνει χώρα σε εξωτερικό χώρο, ακολουθείται η ίδια βασική αφήγηση. Εργαζόμενοι ζόμπι που προηγούνται, ακολουθούμενοι από τους ανθρώπους με τα εσώρουχα, καλωσορίζουν τον σατανά.

tounel Gotthard Base 9

Για κάποιο λόγο, οι εργαζόμενοι βγάζουν τα πουκάμισά τους και παρατάσσονται σε στρατιωτικό σχηματισμό.
Οι νέοι με τα εσώρουχα, ψάχνουν γύρω συγχυσμένοι και παραπατώντας. Αυτό είναι το πώς η ελίτ αντιλαμβάνεται τις μάζες. Για άλλη μια φορά, η τελετή απεικονίζει τον θάνατο των εργαζομένων με μια μάλλον ανησυχητική απεικόνιση.

tounel Gotthard Base 11

Τρεις εργάτες κρέμονται στον αέρα, προφανώς νεκροί.

tounel Gotthard Base 12

Οι εργαζόμενοι αντικαθίστανται από τρία ανατριχιαστικά φαντάσματα.

tounel Gotthard Base 13

Τους βλέπουμε στην συνέχεια να αιωρούνται μπροστά από έναν γιγάντιο Πανόπτη Οφθαλμό. Η Ελίτ γιορτάζει την ανθρωποθυσία;

tounel Gotthard Base 14

Ο άντρας-τράγος κάνει την είσοδό του, πριν από τους ανθρώπους που φορούν λευκά πέπλα … σαν νύφες πριν από ένα γάμο.

tounel Gotthard Base 15


Ενώ ο άντρας-τράγος τρέχει γύρω στη σκηνή, ουρλιάζοντας σαν δαιμονισμένος, η μεγάλη οθόνη εμφανίζει εικόνες του άντρα-τράγου να δείχνει πολύ διαβολικός. Τρεις σκαραβαίοι αιωρούνται μπροστά του. Μήπως ο Σατανάς βλέπει τους τρεις νεκρούς εργάτες ως απλά έντομα;

tounel Gotthard Base 16

Καθώς οι ντυμένοι στα λευκά άνθρωποι υποκλίνονται στον άντρα-τράγο, ένας κύκλος από μάτια τους παρατηρεί, επιβεβαιώνοντας ότι αυτή ήταν μια μεγάλη, κραυγαλέα, σατανική τελετή που μας την παρουσίασε η απόκρυφη ελίτ.

tounel Gotthard Base 17

Μια γυναίκα καλύπτει τον άντρα-τράγο στα λευκά, σαν να λέει «Είσαι πλέον ο βασιλιάς του κόσμου».
Συμπερασματικά:
Η απόκρυφη ελίτ αρέσκεται σε όλα τα σχετικά με την δύναμη και τον συμβολισμό. Η παραπάνω τελετή παρουσίασε δύο. Μέσα από την τελετή έναρξης της βαθύτερης και μακρύτερης σήραγγας στον κόσμο, η απόκρυφη ελίτ λέει σε όλους, πως αυτή ελέγχει τους πόρους και το ανθρώπινο δυναμικό του κόσμου. Με άλλα λόγια, αυτή είναι η μόνη που μπορεί να κάνει τέτοια έργα πραγματικότητα, επειδή ελέγχει την πολιτική, τα οικονομικά και τις επιχειρήσεις.
Επιπλέον, δημιουργώντας απροκάλυπτα απόκρυφες τελετές, η ελίτ λέει στον κόσμο: «Αυτό είναι ό, τι πιστεύουμε, αυτό είναι ότι σκεφτόμαστε για εσάς και δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να κάνετε γι “αυτό.»
Η τελετή έναρξης της σήραγγας Gotthard Base μετέτρεψε ένα μεγάλο επίτευγμα της μηχανικής σε μια θρησκευτική τελετή αφιερωμένη στον Baphomet, ενώ κάπως γελοιοποίησε τους εργάτες που θυσίασαν τη ζωή τους και τις μάζες που θα ταξιδέψουν μέσω της σήραγγας. Στη συνέχεια, οι πιο ισχυροί άνθρωποι της Ευρώπης σηκώθηκαν και επευφήμησαν αυτήν την τελετή την αφιερωμένη στον αληθινό ηγεμόνα της απόκρυφης ελίτ.
 
Πηγή:http://www.pentapostagma.gr