Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Προσοχή τα παιδιά απο το Halloween...μορφή σατανισμού με περιτύλιγμα!

Πρώην μάγισσα αποκαλύπτει τι κρύβεται πίσω...από το Ηalloween (video)
Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού γιορτάζουν το Halloween. Μία γιορτή που θυμίζει τις δικές μας απόκριες. Πως ξεκίνησε αυτό το έθιμο;

Μια πρώην μάγισσα, η Μπεθ μίλησε απροκάλυπτα για τις στανιστικές τελετουργίες που λαμβάνουν χώρα την περίδο αυτή..
Και η μαρτυρία της έχει μεγάλη σημασία καθώς υπάρχει πολλή συζήτηση για το αν ή όχι το Halloween είναι πραγματικά κακό, ή αν είναι μόνο μια νύχτα διασκέδασης. H πρώην μάγισσα Μπεθ, λοιπόν, μοιράζεται την εμπειρία της της σχετικά με τον τρόπο που είχε κακοποιηθεί σε ένα σατανικό τελετουργικό για το Halloween, όταν ήταν παιδί.
"Εγώ πραγματικά δεν ήθελα να δώσω πολλές λεπτομέρειες γι 'αυτό γιατί είναι πολύ δύσκολο να μιλήσω και, ειλικρινά, δεν θέλω να ενοχλήσω " λέει η Μπεθ σε ένα νέο βίντεο.
Η σωτηρία της ήρθε τα τελευταία χρόνια και ήταν επακόλουθο εσωτερικής θεραπείες και λύτρωσης, Η Μπεθ συνειδητοποιήσε ότι είχε κακοποιηθεί σε ένα σατανικό τελετουργικό στις Απόκριες, όταν ήταν μόλις 3.
"Πήγαμε στην εκκλησία των Μορμόνων και το τι συνέβη στη συνέχεια έκανε το αίμα μου να παγώσει. Μου δόθηκε μια καραμέλα, αλλά αυτό ήταν μόνο ένα προοίμιο για την σεξουαλική κακοποίηση που θα συνέβαινε σε μια σατανική τελετουργία," αποκαλύπτει η Μπεθ στο blog της.
"Κατά τη διάρκεια του Halloween,, σατανιστές χρησιμοποιούν μικρά παιδιά, όπως εγώ, ως σεξουαλικά είδωλα για να προσκυνήσουν. Άλλα παιδιά έχουν πολύ χειρότερη μοίρα. Θάνατος! Ξέρω ότι για κάποιους αυτό είναι υπερβολικό για να σκεφτεί και να πιστέψει κανείς, αλλά είναι αλήθεια. Μετά βίας λέω αυτά τα λόγια, γιατί ο πόνος της αλήθειας είναι μεγαλύτερος από ό, τι μπορεί να αντέξω. Αν δεν ήταν για τη χάρη και την αγάπη του Ιησού Χριστού, δεν θα ήθελα καν να γράψω αυτό εδώ καθόλου. "
Παρακολουθήστε το βίντεο για να δείτε περισσότερα από την ιστορία της και να κατανοήσετε την πραγματική σημασία του Halloween. 
Τώρα ποιος το πιστεύει και ποιος όχι είναι μία άλλη υπόθεση.
πηγη .vimaorthodoxias.gr
 

Read more: http://www.newsbomb.gr/kosmos/news/story/738642/proin-magissa-apokalyptei-tin-sataniki-teletoyrgia-poy-symvainei-sto-amerikaniko-halloween-video#ixzz4x0YYKDdy