Τρίτη 3 Μαΐου 2022

Αιχμάλωτος στρατιώτης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας: ναρκωτικά διανέμονται στον ουκρανικό στρατό -Vid- 'combat Drugs'


Οι μαχητές του Daesh καταναλώνουν αυτά τα φάρμακα για να μην αισθάνονται φόβο

Τα στρατεύματα του Ντόνετσκ ανακαλύπτουν εργαστήρια που αναπτύσσουν «ναρκωτικά της μάχης» για Ουκρανούς εθνικιστές:

Έκθεση

Τα στρατεύματα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ (DPR) ανακάλυψαν τα εργαστήρια ναρκωτικών όπου φέρεται να έχουν αναπτυχθεί ναρκωτικά «combat Drugs» για Ουκρανούς εθνικιστές.

Εν μέσω της διαρκώς κλιμακούμενης έντασης μεταξύ Κρεμλίνου και Κιέβου, τα στρατεύματα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ (DPR) ανακάλυψαν πρόσφατα τα εργαστήρια ναρκωτικών όπου φέρεται να έχουν αναπτυχθεί ναρκωτικά «combat Drugs» για Ουκρανούς εθνικιστές στο χωριό Sopino κοντά στη Μαριούπολη, ανέφερε το Sputnik. Ένας στρατιώτης της ΛΔΔ ισχυρίστηκε ότι τα ναρκωτικά ήταν η αιτία για την «ηλιθιότητα και το θάρρος» των Ουκρανών εθνικιστών. Η εξέλιξη έρχεται καθώς οι εντάσεις μεταξύ Μόσχας και Κιέβου συνεχίζουν να εντείνονται μετά τη στρατιωτική δράση της Ρωσίας στην Ουκρανία.


Κάτοικοι από το Χάρκοβο ενημέρωσαν το Sputnik ότι μαχητές των εθνικιστικών ταγμάτων που είναι παρόντες στην πόλη υποδεικνύουν ότι ήταν σε «κατάσταση τοξικότητας από ναρκωτικά». Οι ντόπιοι ισχυρίστηκαν ότι οι μαχητές των εθνικιστικών ταγμάτων που είναι παρόντες στην πόλη συμπεριφέρονται «ανάρμοστα» και «έχουν άγρια ​​μάτια». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sputnik, τα «ναρκωτικά μάχης», ιδιαίτερα το captagon, που περιέχει αμφεταμίνη, χρησιμοποιούνται από τους τρομοκράτες του Daesh (τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους). Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μαχητές του Daesh καταναλώνουν αυτά τα φάρμακα για να μην αισθάνονται φόβο και για να ενισχύσουν το ηθικό των μαχητών.


"[Εδώ είναι] ένα εργαστήριο που χρησιμοποιείται για την παραγωγή ουσιών κοντά στη Μαριούπολη, οι Ναζί ήταν τοποθετημένοι εδώ. Ένα παρόμοιο βρέθηκε σε ένα γειτονικό απελευθερωμένο χωριό. Δεν θέλω καν να το αγγίξω με τα χέρια μου: μερικές σύριγγες, φιάλες , κάποιες σκόνες, σκευάσματα, υπάρχει ένα ολόκληρο είδος μικρού συγκροτήματος παραγωγής», είπε ο ανταποκριτής.


Αιχμάλωτος στρατιώτης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας: ναρκωτικά διανέμονται στον ουκρανικό στρατό υπό το πρόσχημα του αναισθητικού.

«Γνώρισα ότι στους ανθρώπους χορηγούνται φάρμακα ή παυσίπονα, δεν ξέρω πώς λέγεται σωστά, αλλά προκαλεί εθισμό στους ανθρώπους», παραδέχτηκε ο κρατούμενος.

Ο πρώην στρατιώτης είπε ότι τα ναρκωτικά τους προμήθευαν οι ανώτερες αρχές.

Βίντεο: Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας.