Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

T.Renz: «Απέκρυψαν πάνω από 52.000 θανάτους από το εμβόλιο – Αυτό είναι το κόλπο που χρησιμοποίησαν» -Vid-


Νέες «βόμβες» εξαπέλυσε ο γνωστός δικηγόρος από το Οχάιο, Thomas Renz, ο οποίος υποστήριξε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ κάλυψε πάνω από 52.000 θανάτους από το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Ο T.Renz αναφέρθηκε στο «κόλπο» το οποίο χρησιμοποίησε το CDC για να καλύψει τους συγκεκριμένους θανάτους, καθώς αναφέρθηκε στις 14 ημέρες που χρειάζονται για να καταμετρηθεί κάποιος έως εμβολιασμένος.

Ο Renz εξήγησε πώς τέθηκε σε εφαρμογή αυτή η περίοδος χάριτος των 14 ημερών για να καλυφθούν οι κίνδυνοι πίσω από το εμβόλιο, καθώς τότε σημειώνονται οι περισσότεροι θάνατοι.«Όλα τα δεδομένα είναι στα συστήματα, τα πάντα είναι εκεί! Απλώς τα καλύπτουν», είπε ο Τ.Renz.

Εξετάζοντας τα δεδομένα που βρήκε, ο Renz αποκάλυψε: «Ήταν Νοέμβριος, Δεκέμβριος, που υπήρχαν 52.000 θάνατοι μόνο στο Medicare…»! Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι συγκεκριμένοι θάνατοι αφορούν μόνο ηλικιωμένους πολίτες.

Να θυμίσουμε ότι ο T.Renz εκ μέρους των American’s Frontline Doctors and Make America Free Again ξόδεψε πολύ χρόνο για να εξετάσει τα δεδομένα για τα εμβόλια.


Thomas Renz: They’re Covering Up The Data, Should Be In Jail – Over 50K Senior Citizen Deaths Hidden [VIDEO]ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΣΕ PDF
According to this CDC health fraud detection expert the number of vaccine deaths in the U.S. is not 15,386 but somewhere between 80,000 and 160,000.