Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

6,24 εκατομμύρια οι νεκροί απο τον κορονοϊό (COVID-19) ανα τον κόσμο. Πόσες πυρηνικές βόμβες αντιστοιχούν;



Εάν και εφόσον η Ρωσία ανακάλυψε, οτι στην Ουκρανία υπήρχαν βιολογικά κορονο-εργαστήρια μια παλιά θεωρία προ πολέμου που δεν διερευνήθηκε ποτέ απο τις μυστικές υπηρεσίες, τότε  ο Πούτιν θα το πατήσει εμπρός στην επιβίωση της Ρωσίας!
ακολουθούν δημοσίευματα
Ρωσία: «Αποδείξεις» για πειράματα βιολογικού πολέμου στην Ουκρανία – «Και δείγματα κορονοϊού με χορηγούς τις ΗΠΑ»
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας κατηγόρησε τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι χρηματοδότησαν πρόγραμμα βιολογικών όπλων στην Ουκρανία, υποστηρίζοντας ότι βρήκε αποδείξεις προς την κατεύθυνση αυτή σε ουκρανικά εργαστήρια. H απάντηση δόθηκε ήδη από το Στέιτ Ντηπάρτμεντ: «Το Κρεμλίνο σκοπίμως διαδίδει ψέματα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ουκρανία συμμετέχουν σε δραστηριότητες χημικών και βιολογικών όπλων».

«Ο στόχος ήταν να δημιουργηθεί μηχανισμός κρυφής εξάπλωσης φονικών παθογόνων», δήλωσε κατά την πρωινή ενημέρωση για τη σύγκρουση στην Ουκρανία ο εκπρόσωπος του υπουργείου Ιγκόρ Κονασένκοφ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Μόσχα βρήκε «έγγραφα των υπαλλήλων ουκρανικών εργαστηρίων» που κάνουν λόγο για «μεταφορά ανθρώπινων βιοϋλικών που έχουν ληφθεί στην Ουκρανία προς ξένες χώρες έπειτα από αίτημα αμερικανών αντιπροσώπων».

Ο Κονασένκοφ επικαλέσθηκε επίσης ένα «αμερικανικό σχέδιο σχετικό με μεταφοράς παραγόντων παθογένειας από άγρια αποδημητικά πτηνά ανάμεσα στην Ουκρανία και τη Ρωσία και άλλες γειτονικές χώρες».

Ο ίδιος διαβεβαίωσε πως οι ΗΠΑ επρόκειτο «να διεξαγάγουν εργασίες σχετικά με τους παράγοντες παθογένειας πτηνών, νυκτερίδων και ερπετών το 2022 στην Ουκρανία», καθώς και σχετικά με «τη δυνατότητα εξάπλωσης της αφρικανικής πανώλης των χοίρων και του άνθρακα».

«Στα εργαστήρια που έχουν δημιουργηθεί και χρηματοδοτούνται στην Ουκρανία, έγγραφα δείχνουν ότι πειράματα πραγματοποιήθηκαν με δείγματα κορονοϊού νυχτερίδας», υποστήριξε ακόμη ο Ρώσος εκπρόσωπος.

Οι ΗΠΑ, όπως και η Ουκρανία, έχουν διαψεύσει την ύπαρξη στη χώρα εργαστηρίων για την παραγωγή βιολογικών όπλων. Η Ουκρανία αντιμετωπίζει από τις 24 Φεβρουαρίου μια ρωσική επίθεση που διεξάγεται από δεκάδες χιλιάδες στρατιώτες.


Η Ρωσία είχε κατηγορήσει από το 2018 τις ΗΠΑ ότι διεξάγουν μυστικά  πειράματα σε βιολογικών όπλων σε εργαστήριο της Γεωργίας, μιας άλλης πρώην σοβιετικής δημοκρατίας που, όπως η Ουκρανία, φιλοδοξεί να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ.

BREAKING: RUSSIA PUBLISHES DOCUMENTS WHICH SHOW UKRAINE WAS WORKING ON BIOLOGICAL WEAPONS NEAR RUSSIAN BORDERS — SUCH AS ANTHRAX AND PLAGUE & THAT THE PENTAGON HAS INSTRUCTED TO DESTROY THEM — VIOLATING ARTICLE 1 UN PROHIBITION OF BIOLOGICAL WEAPONS. — THESE ARE US FUNDED LABS PIC.TWITTER.COM/DNGZKGWWS2

— ASB NEWS / MILITARY〽️ (@ASBMILITARY) MARCH 6, 2022