Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Σύμφωνα με Προφητεία της Γραφής: η Ρωσία θα πάει σε αποκαλυπτικό πόλεμο με Ισραήλ!Το τελευταίο ψήφισμα ΟΗΕ για Γκολάν κι η συμμαχία Ρωσίας με Ιράν,Λιβύη μας φέρνουν πιο κοντά στα γεγονότα….

 


Τα συγκλονιστικά γεγονότα που προέβλεπε η Αγία Γραφή θα πραγματωθούν και η Ρωσία σύντομα θα πρέπει να πάει σε πόλεμο με το Ισραήλ! Και να γιατί…
Σύμφωνα με Προφητεία της Γραφής: η Ρωσία θα πάει σ’ αποκαλυπτικό πόλεμο με Ισραήλ!Το τελευταίο ψήφισμα ΟΗΕ για Γκολάν κι η συμμαχία Ρωσίας με Ιράν,Λιβύη (με LNA Haftar) μας φέρνουν πιο κοντά στα γεγονότα….Tα πετρέλαια του Γκολάν θα είναι το κίνητρο….Πρόσφατα η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) ενέκρινε ψήφισμα που καλεί το Ισραήλ να εγκαταλείψει τα κατεχόμενα του Γκολάν.91 κράτη ψήφισαν υπέρ του ψηφίσματος, έναντι 9 και 65 αποχές. Η απόφαση καλεί το Ισραήλ να εγκαταλείψει ολόκληρη την κατεχόμενη περιοχή του Συριακού Γκολάν και να επανέλθει στη γραμμή που υπήρχε στις 4 Ιουνίου 1967, σύμφωνα με τα σχετικά ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.
Η Γενική Συνέλευση καλεί την απόφαση του Ισραήλ της 14ης Δεκεμβρίου 1981 άκυρη ως προς τη νομική της ισχύ , τη δικαιοδοσία και διοίκηση στα κατεχόμενα Συριακά Υψίπεδα του Γκολάν.
Οι συντάκτες του ψηφίσματος σημειώνουν ότι η συνεχιζόμενη κατοχή του Γκολάν και η προσάρτησή τους αποτελούν εμπόδιο στην επίτευξη μιας ειρηνικής, δίκαιης βιώσιμης και διαρκούς ειρήνης στην περιοχή.
Επιπλέον, η Γενική Συνέλευση ενέκρινε ψήφισμα καλώντας το Ισραήλ να παύσει τη διευθέτησή του στα Κατεχόμενα Παλαιστινιακά Εδάφη. 147 κράτη ψήφισαν υπέρ, 7 εναντίον και 13 αποχές.
Η Ρωσία είναι έτοιμη να διεξάγει πόλεμο με το Ισραήλ για να αποκαταστήσει το Οροπέδιο του Γκολάν εξ ονόματος του Σύριου Προέδρου Bashar al-Assad.
Από το 1967, όταν το Ισραήλ κατέλαβε το Οροπέδιο του Γκολάν, η Συρία εξέφρασε την αποφασιστικότητά της να το επαναφέρει και τώρα έχει την πλήρη υποστήριξη των ρωσικών αρχών.
Σύμφωνα με το Wikipedia, διεθνώς αναγνωρισμένη ως συριακή επικράτεια, το οροπέδιο Golan έχει καταληφθεί και ανήκει στο Ισραήλ από το 1967. Ωστόσο, η διεθνής κοινότητα δεν αποδέχεται την κατοχή του εδάφους από το Ισραήλ και την θεωρεί κυρίαρχη συριακή περιοχή.
Έτσι, από νομική άποψη, το οροπέδιο του Golan εξακολουθεί να ανήκει στη Συρία.
Αλλά σύμφωνα με τα αρχεία της Βίβλου, ανήκει στο Ισραήλ.
Θα υπάρξουν μάχες για αυτό, αλλά αυτή τη φορά η Ρωσία θα εμπλακεί και η Γραφή θα εκπληρωθεί.
Αλλά τώρα υπάρχει μια νέα ώθηση στην κατάσταση,αφού έχουν ανακαλυφθεί μεγάλα κοιτάσματα πετρελαίου στο οροπέδιο Golan και αυτή η γη έχει γίνει πολύτιμη και η Συρία θα την θέλει πίσω.
Η συριακή κυβέρνηση απώλεσε μέρος της επικράτειάς της από τρομοκράτες και  »αντάρτες », αλλά τ’ ανακτά τώρα με τους συμμάχους της. Η Ρωσία, νόμιμα με τη συγκατάθεση του κοινοβουλίου της Συρίας, εισήλθε στον πόλεμο για να διεκδικήσει για λογαριασμό της συμμάχου της.
Η Συρία καταστράφηκε και θα χρειαστούν πολλά χρήματα για την ανασυγκρότηση της , ενώ τα μεγάλα πετρελαϊκά πεδία στα Υψίπεδα του Γκολάν αξίζουν δισεκατομμύρια δολάρια και μπορούν να συμβάλουν πάρα πολύ. Η Συρία σίγουρα τα θέλει πίσω, επειδή είναι νόμιμο, και συμφωνεί και η διεθνή κοινότητα, ούτως ή άλλως.
Το πρόβλημα είναι ότι το Ισραήλ δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τα Υψίπεδα του Γκολάν.
Αφού η Ρωσία και οι σύμμαχοί τους καθαρίσουν το έδαφος της Συρίας από τους τρομοκράτες, όλες οι φιλο-Assad δυνάμεις θα πουν : « ας διεκδικήσουμε το Οροπέδιο του Γκολάν».
Το Ιράν, η Χεζμπολάχ, το Σουδάν, η Λιβύη και άλλοι θα μπουν για να βοηθήσουν να επιστραφούν τα Υψίπεδα του Γκολάν στη Συρία.
Και η διεθνής κοινότητα λέγοντας ότι ανήκει στη Συρία πρέπει να στηρίξει τη Συρία σε αυτό.
Αυτό δεν θα είναι καλό για το Ισραήλ.
Παρ ‘όλα αυτά, η Γραφή θα εκπληρωθεί και θα είναι όπως ο Κύριος είπε ότι θα είναι.
Στη Παλαιά Διαθήκη, το οροπέδιο Golan ήταν γνωστό ως Bashan.
Στη Γραφή, υπάρχει μια προφητεία σχετική στα που μιλάει και γι αυτήν την επικείμενη αποκαλυπτική μάχη στα Υψίπεδα του Γκολάν στα κεφ. 37-38 του Ιεζεκιήλ
Ιεζ. 38,2 ….ἐπὶ Γὼγ καὶ τὴν γῆν τοῦ Μαγώγ, ἄρχοντα Ῥώς, Μοσὸχ καὶ Θοβέλ, καὶ προφήτευσον ἐπ᾿ αὐτὸν Ιεζ. 38,3            καὶ εἰπὸν αὐτῷ· τάδε λέγει Κύριος Κύριος· ἰδοὺ ἐγὼ ἐπὶ σὲ Γὼγ ἄρχοντα Ῥώς, Μοσὸχ καὶ Θοβὲλ….Ιεζ. 38,4            καὶ συνάξω σε καὶ πᾶσαν τὴν δύναμίν σου, ἵππους καὶ ἱππεῖς ἐνδεδυμένους θώρακας πάντας, συναγωγῇ πολλῇ, πέλται καὶ περικεφαλαῖαι καὶ μάχαιραι Ιεζ. 38,5            Πέρσαι καὶ Αἰθίοπες καὶ Λίβυες, πάντες περικεφαλαίαις καὶ πέλταις…..
6/12/19 Aγ. Νικολάου προστάτη της Ρωσίας….
dimpenews.com