Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Ένα άφθονο όπλο της Τουρκίας που δεν το έχει η Ελλάδα, μισθοφόροι !

 
8.000 τρομοκράτες από το Ιντλίμπ φθάνουν στην Λιβύη μέσω Τυνησίας.
Οκτώ χιλιάδες ένοπλοι φτάνουν από το “Idlib” στη Λιβύη μέσω της Τυνησίας, με τη διευκόλυνση και τη φροντίδα της Τουρκίας. Aρχικά έφτασαν 184 άτομα,
με αποστολή να διασφαλίσουν και να επανδρώσουν τους χώρους για να φιλοξενήσουν χιλιάδες άλλους ένοπλους οι οποίοι άρχισαν να συναθροίζονται στην περιοχή “Gaziantep” στα σύνορα με τη Συρία, προετοιμάζοντας την μεταφορά τους στη Λιβύη για να συμμετάσχουν στις μάχες με του GNA υπό την ηγεσία τoυ Saraj” ενάντια στις δυνάμεις του στρατάρχη “Khalifa Haftar” του LNA που προσπαθεί ν΄ανακτήσει την πρωτεύουσα, την Τρίπολη.
Η Αλ-Αραμπίγια Τηλεόραση ανέφερε ότι μια ειδική επιτροπή Τούρκων αξιωματικών επιβλέπει άμεσα τα γραφεία προσλήψεων στο Γκαζιαντέπ και το βόρειο Χαλέπι, όπου καταγράφονται τα ονόματα των ”μαχητών” της «συριακής αντιπολίτευσης» FSA, οι αλλοδαποί που έχουν εκτοπιστεί από διάφορες περιοχές της Συρίας αφού ο συριακός στρατός ελέγχει πλέον όλους τους τόπους και τα μέρη που ήταν προηγουμένως υπό τον έλεγχό τους. Το μηνιαίο επίδομα για τους συμμετέχοντες μισθοφόρους Τουρκίας στη μάχη της Λιβύης έχει καθοριστεί σε 3.000 δολάρια για αρχηγούς ομάδας και 2.000 για απλό μαχητή με εγγύηση από την Τουρκία να καταβάλει αποζημίωση στις οικογένειες των σκοτωμένων.
Η Τουρκία Ερντογάν, χορηγός της «Αδελφότητας», αναμειγνύεται και πάλι στη Λιβύη για να αντισταθμίσει αυτό που έχασε στη Συρία, όπου ο Ερντογάν ελπίζει να πάρει τον πλούτο του σε αέριο, πετρέλαιο. Από την άλλη πλευρά ευελπιστεί να κρατήσει τα σύνορά της με την Αίγυπτο και την Αλγερία και θα είναι εύκολο να ωθήσει τους τρομοκράτες για να ζημιώσει την ασφάλεια αυτών των δύο χωρών που τάσσονται κατά της Μουσουλμανικής Αδελφότητας κι απειλεί επίσης ανοίγοντας τα λιμάνια της Λιβύης να εισβάλλουν οι Β.Αφρικανοί στην Ιταλία και την Ελλάδα.
Σύμφωνα με voltairenet ”O Erdoğan πήγε στην Τυνησία στις 25 Δεκέμβρη 2019.Συνοδευόταν από Hakan Fidan, επικεφαλή μυστικών υπηρεσιών (Millî İstihbarat Teşkilatı),κι ΥΠΕΞ και Υπ. Άμυνας. Η αντιπροσωπεία έγινε δεκτή από τον Πρόεδρο Kaïs Saïed.Αυτός ο νοομικός που έγινε πρόεδρος υποστηρίζεται από τους Αδερφούς Μουσουλμάνους και τον διαβεβαίωσε ότι θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το αεροδρόμιο κι λιμένα της Djerba για να μεταφέρει μαζικά τζιχαντσιτές προς Tripoli και Misrata.”
dimpenews.com