Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Δείχνει τις προθέσεις της η Τουρκία: Οπλισμένα drones στα κατεχόμενα [vid]

 
Συνεχίζει να κλιμακώνει την ένταση με κάθε τρόπο η Τουρκία. Τα drones που θα απογειώνονται από την Κύπρο φέρουν οπλισμό!
Το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ανατολού, μετέδωσε ότι το πρώτο τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος (drone) έφτασε στην Κύπρο λίγο μετά τις 10 το πρωί, αυτό που παρέλειψε να αναφέρει είναι πως τα drones είναι οπλισμένα.
Εκτενής αναφορά γίνεται σε ξένα ΜΜΕ για το μη επανδρωμένο αεροσκάφος που έφτασε το πρωι της Δευτέρας (16/12) στο Λευκόνοικο.
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η βρετανική Guardian το εν λόγω αεροσκάφος είναι οπλισμένο. Το μη επανδρωμένος αεροσκάφος απογειώθηκε από την ναυτική βάση Ντάλαμαν της Τουρκίας.
Πάντως σύμφωνα με τον λεγόμενο υπουργό εξωτερικών Κουντρέτ Όζερσα, αυτή τη στιγμή τα drones δεν χρειάζεται να φέρουν οπλικά συστήματα αλλά προτεραιότητα είναι η ανάπτυξη κατασκοπευτικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών.
Δείτε το σχετικό δημοσίευμα:

Σύμφωνα με πληροφορίες από: Offsite

https://www.onalert.gr/ellinotourkika/deichnei-tis-protheseis-tis-i-toyrkia-oplismena-drones-sta-katechomena-vid/372060/?utm_source=newsit.gr&utm_medium=Referral&utm_campaign=top5box