Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Η κυβέρνηση επέτρεψε να σπάσει το εμπάργκο ΟΗΕ στην Λιβύη: Όπλα & πυρομαχικά μέσω Ελλάδας στους ισλαμιστές της Τρίπολης!

 
 
Η Τουρκία στέλνει όπλα και πυρομαχικά στην Τρίπολη μέσω του ελληνικού FIR και η Αθήνα «κοιτάει».
Σύμφωνα με τον Γερμανό δημοσιογράφο Julian Röpcke της BILD, μεταφορικό αεροσκάφος BOEING 747-400 το οποίο απογειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα από την Κωνσταντινούπολη, και διέσχισε σχεδόν όλη την ηπειρωτική Ελλάδα(!) μετέφερε όπλα και πυρομαχικά στην Μισράτα για να ενισχύσει τους φιλότουρκους ισλαμιστές της Τρίπολης.
Μάλιστα ο Ropcke κάνει λόγω για «ντε φάκτο αερογέφυρα», η οποία φαίνεται ότι πλέον περνάει και μέσω Ελλάδας.
Εχθές στο pronews σημειώναμε πως οι Τούρκοι δεν πετούσαν μέσω του ελληνικού FIR. Προφανώς κάτι άλλαξε και η Άγκυρα ξεκίνησε να στέλνει όπλα, πυρομαχικά και ισλαμιστές αντάρτες πάλι δια μέσου του ελληνικού FIR.
Bάση της απόφασης του ΟΗΕ για το εμπάργκο όπλων στη Λιβύη, όταν στην Αθήνα είδαν ότι πάει Μισράτα έπρεπε να το αναχαιτίσουν , να το προσγειώσουν και να το ελέγξουν. Γιατί δεν έγινε τίποτα από όλα αυτά; Τι άλλαξε; Πιστεύει κανείς πως η Τουρκία θα έκανε... πόλεμο αν ελέγχαμε ένα αεροπλάνο; 
Δυστυχώς η κυβέρνηση δεν κάνει ούτε το ελάχιστο για να βοηθήσει τον στρατηγό Χαφτάρ και να προστατέψει τα ελληνικά συμφέροντα στο Λιβυκό πέλαγος και τους υδρογονάνθρακες νότια της Κρήτης, εκτός αν σκοπεύουν να το πάνε κι αυτό στη... Χάγη.
https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ethnika-themata/833154_i-kyvernisi-epetrepse-na-spasei-empargko-sti-livyi-opla
Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε όλο το... ταξίδι του αεροπλάνου από Κωνσταντινούπολη σε Μισράτα.