Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Ειδικοί: Το ΝΑΤΟ δεν έχει καμία ελπίδα - Είναι ασταμάτητο το υποβρύχιο του Πούτιν

Εφιάλτης για την Δύση έχει γίνει η όλο και αυξανόμενη ισχύς των ρωσικών όπλων και ειδικά των υποβρυχίων της Ρωσίας, με ειδικούς να υποστηρίζουν ότι το ΝΑΤΟ «δεν έχει καμία ελπίδα σε περίπτωση 3ου Π.Π.»
 αφού όπως αναφέρεται τα ρωσικά υποβρύχια είναι «ασταμάτητα».

Ο Vladimir Putin έχει στα χέρια του ένα μυστικό όπλο που λέγεται υπερ-υποβρύχια, ικανά να επιχειρήσουν χτυπήματα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης. Ομάδα ειδικών σε θέματα ναυτικής ισχύς τονίζουν ότι ήδη η Ρωσία έχει δημιουργήσει έναν μυστικό στόλο μικρών άλλά άκρως αποτελεσματικών υποβρυχίων , με τον Vladimir Putin να έχει καταφέρει να βάλει την Ρωσία στις πρώτες θέσεις των «παικτών» παγκοσμίως.
Το μυστικό ρωσικό υποβρύχιο πρόγραμμα έχει τις ρίζες του στην εποχή του "Ψυχρού πολέμου" με τους ειδικούς επί των στρατιωτικών να τονίζουν ότι πλέον δεν υπάρχει τρόπος να σταματήσει κάποιος του ρώσους στην θάλασσα.
Ο Andrew Metrick, εκ των συγγραφέων της έκθεσης για το Center for Strategic and International Studies (CSIS), αναφέρει ότι: "Η Ρωσσία διαθέτει έναν μικρό αριθμό αλλά πλήρως λειτουργικών και αποτελεσματικών πυρηνικών υποβρυχίων τα οπία είναι ικανά να καταδυθούν και να επιχειρήσουν από πολλές εκατοντάδες μέτρα βάθος».
Μάλιστα όπως σημειώνεται τα συγκεκριμένα υποβρύχια δεν υπάγονται καν στη διοίκηση υποβρυχίων αλλά σε ξεχωριστό, δικό τους ανεξάρτητο κλάδο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Μόσχας.
Τα υποβρύχια εκτός από πυραύλους, νάρκες και τορπίλες διαθέτουν άκρως αποτελεσματικά όπλα ηλεκτρονικού πολέμου που τα κάνουν αόρατα στους εχθρούς.
newmoney.gr