Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Χάθηκε κάθε έννοια της Δημοκρατίας...Ο 'Δημοκράτης' Ερντογάν αλληλοστηρίζεται με το ισλαμικό κράτος

Το Ισλαμικό Κράτος στήριξε τον Ερντογάν ενάντια στο πραξικόπημα (μηνύματα)
 Το βράδυ του πραξικοπήματος στην Τουρκία το Ισλαμικό Κράτος είχε τρομοκρατηθεί.
Φοβούμενοι οι τζιχαντιστές ότι θα χτυπηθούν από τους πραξικοπηματίες,
 εάν κατάφερναν και αναλάμβαναν τη διακυβέρνηση της χώρας, έστειλαν τα εξής μηνύματα στα μέλη τους στην Τουρκία:
isis_supporters_turkey
«Προς όλους τους υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους στην Τουρκία, λάβετε τις απαραίτητες προφυλάξεις διαγράψτε τα πάντα και μείνετε στα σπίτια σας, ο Αλλάχ να σας φυλάει όλους».
Το Ισλαμικό Κράτος συμβούλευε τα μέλη του να καταστρέψουν ό,τι έγγραφα είχαν στην κατοχή τους, όπως και να εξαφανίσουν τα πάντα από τους υπολογιστές τους, για να μην υπάρχουν αποδείξεις εναντίον τους, ενώ η οργάνωση συνιστούσε στα μέλη της να μείνουν μέσα στα σπίτια τους.
Βεβαίως όλο αυτό το κλίμα άλλαξε όταν ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εμφανίστηκε στην οθόνη ενός κινητού και ζήτησε από τους ισλαμιστές οπαδούς του, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και οι τζιχαντιστές, να βγουν στους δρόμους και να τον υποστηρίξουν.
isis_turkey
Η υποστήριξη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στον Ερντογάν μαρτυρείται και από το παραπάνω κείμενο που κυκλοφορεί στα social media:
«Στην απόπειρα πραξικοπήματος στις 15 Ιουλίου στην Τουρκία, τα τουρκόφωνα social media της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος είχαν ξεσηκωθεί ενάντια στο πραξικόπημα και στην ανατροπή του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Εροντογάν. Τα στελέχη του ISIS γνώριζαν ότι εάν το πραξικόπημα πετύχαινε, θα σήμαινε το τέλος τους στην Τουρκία».