Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

H Ανωμαλία του Ισλάμ μέχρις εσχάτων!!!

Ανατριχίλα! Τζιχαντιστές βάζουν βρέφος να παίξει μπάλα με κεφάλι Σύρου στρατιώτη – ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
- Οπαδοί του Ισλαμικού Κράτος γελούν καθώς το βρέφος κλωτσά ένα κεφάλι
- Ανήκει σε Σύρο στρατιώτη που αποκεφάλισαν οι τζιχαντιστές
- Φρίκη και από φωτογραφία με το σταυρωμένο και αποκεφαλισμένο πτώμα Σύρου στρατιώτη
- Φέρεται να είναι συγγενής του αντάρτη με τη... Hello Kitty
- ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ!

Δεν χωράει ανθρώπου νους πως ένας πατέρας, σε όποιο Θεό κι αν πιστεύει, μπορεί να γελάει όταν βάζει το βρέφος παιδί του να κλωτσήσει το κεφάλι ενός Σύρου στρατιώτη σαν να είναι μπάλα ποδοσφαίρου.
Κι όμως, συμβαίνει. Ο "πατέρας" είναι οπαδός των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους. Και σε μια φωτογραφία που σαρώνει το διαδίκτυο, φαίνεται να κρατά το μερικών μηνών παιδί του μπροστά από ένα κομμένο κεφάλι και να το βάζει να το κλωτσήσει. Και γελάει, γιατί προφανώς το θέαμα είναι πολύ αστείο!

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το κεφάλι φαίνεται να έχει κοπεί αρκετές μέρες πριν και λόγω της αποσύνθεσης είναι δύσκολο να διακριθούν τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Το κεφάλι φαίνεται να έχει και μια βαθιά πληγή, που δείχνει πως το θύμα μαχαιρώθηκε.

Η φρικιαστική φωτογραφία έρχεται λίγες ώρες αφού η συριακή ακτιβιστική οργάνωση «Η Ράκα σφαγιάζεται σιωπηλά» ανέβασε στο ίντερνετ φωτογραφίες από την τελευταία εκτέλεση του Ισλαμικού Κράτους.

Μερικές εβδομάδες μετά τη σταύρωση ενός 17χρονου αγοριού, ήρθε η σταύρωση και ο αποκεφαλισμός ενός Σύρου στρατιώτη.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ

Η φωτογραφία δείχνει ένα πλήθος από νεαρά αγόρια να στέκονται γύρω από μια ξύλινη κρεμάλα. Στο κέντρο της φωτογραφίας, είναι το πτώμα ενός Σύρου αντάρτη. Τον σταύρωσαν και τον αποκεφάλισαν οι τζιχαντιστές.

Πιστεύεται πως είναι συγγενής του Ζεχράν Αλους, αρχηγού της οργάνωσης της Τζαϊς αλ Ισλάμ, μιας από τις ομάδες του απαρτίζουν το Ισλαμικό Μέτωπο, το οποίο μάχεται να φτιάξει το δικό του... Ισλαμικό Κράτος στη Συρία.

Ο Αλούς είναι ο ηγέτης των ανταρτών με το... σημειωματάριο της Hello Kitty, μια εικόνα που είχε κάνει το γύρο του κόσμου πριν μερικούς μήνες και τον έδειχνε να μιλά στους αντάρτες με ένα ροζ τετράδιο μπροστά του!

Η φωτογραφία με τον σταυρωμένο και αποκεφαλισμένο άνδρα οδηγεί στο συμπέρασμα πως πρόκειται για έναν νεαρό ξάδερφο του Σύρου αντάρτη. Ο άτυχος άνδρας υπέστη βασανιστήρια πριν εκτελεστεί. Τα χέρια του είναι δεμένα στην κρεμάλα, ενώ οι δήμιοί του του έκοψαν το κεφάλι και το έβαλαν στα πόδια του!


Πηγή: Daily Mail
newsit.gr