Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Άνδρες της επίλεκτης 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας! Υπάρχει ορατή απειλή;

Περίπολα "με πολιτικά" γύρω από το ΥΠΕΘΑ! Παράτυπη διαταγή μυστήριο για αύξηση μέτρων ασφαλείας
Μια διαταγή από το ΥΠΕΘΑ στα Επιτελικά Γραφεία Αρχηγών έχει προκαλέσει αναστάτωση. Για λόγους που δεν διευκρινίζονται τα μέτρα ασφαλείας πέριξ του ΥΠΕΘΑ αυξάνονται και μάλιστα με περιπολίες στρατιωτικού προσωπικού το οποίο θα κυκλοφορεί με πολιτικά!Τα περίπολα με πολιτικά θα έχουν υπηρεσία από τις 6 το πρωί ως τις 10 το βράδυ! Στην συνέχεια θα αναλαμβανει το περίπολο που με στρατιωτικό τζιπ ελέγχει την περίμετρο του στρατοπέδου Παπάγου.
Στρατιωτικές πηγές αναφέρουν ότι δεν μπορεί να διατεθεί στρατιωτικό προσωπικό με πολιτική περιβολή για τέτοιες “αποστολές”. Είναι παράνομο υποστηρίζουν και γι΄ αυτό οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν αντιδράσεις από τα Γενικά Επιτελεία.
Τα μέτρα ασφαλείας στο
ΥΠΕΘΑ είχαν γίνει σκληρότερα μετά από την είσοδο εργαζομένων των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά στον περιβάλλοντα χώρο του ΥΠΕΘΑ. Με μία ακατανόητη,αψυχολόγητη και επιχειρησιακά κατακριτέα απόφαση του ΓΕΕΘΑ έφερε να …φυλάνε σκοπιά άνδρες της επίλεκτης 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας!!!

Τώρα έρχεται αυτή η διαταγή για τους “πολίτες” που θα περιπολούν πέριξ του ΥΠΕΘΑ; Υπάρχει ορατή απειλή; Κι αν ναι πως θα την αντιμετωπίσουν εκτός στρατοπέδου οι άοπλοι στρατιωτικοί που θα περιπολούν;

Και βέβαια πρέπει να απαντηθεί με βάση ποιο νόμο και ποιον κανονισμό θα αναλάβουν τέτοια αποστολή στρατιωτικοί .

http://www.onalert.gr/stories/peripola-me-politika-gyro-apo-to-ypetha/38497