Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Ότι δεν έκανε η Βρετανία και η ΜΙ6, το έπραξε με μία σφαίρα ο ρώσος ελεύθερος σκοπευτής..λέτε να του πούν ευχαριστώ;

Στο Ντονμπάς εξουδετερώθηκε η πιο γνωστή τρομοκράτης της Μεγάλης Βρετανίας
Στο Ντονμπάς εξουδετερώθηκε η πιο γνωστή τρομοκράτης της Μεγάλης Βρετανίας, 30χρονη Σαμάνθα Λιουτούετ την οποία επίσης αποκαλούν «λευκή χήρα».
Η 30χρονή Σαμάνθα Λιουτούετ νωρίτερα διεμένε στο Έιλσμπερι (κοιμιτάτο Μπάκιχαμσιρ στα νότια της Κεντρικής Αγγλίας). Στα νιάτα ασπάστηκε το ισλάμ και παντρεύτηκε τον Τζέιρμεν Λίντσεϊ ο οποίος μαζί με άλλους τρεις τρομοκράτες-τζιχαντιστές διοργάνωσε την τρομοκρατική ενέργεια στο μετρό του Λονδίνου το 2005.
Την είδηση για την εξουδετέρωση στο Ντονμπάς μίας από τους πιο καταζητούμενους τρομοκράτες στον κόσμο, δημοσίευσαν πολλά βρετανικά ΜΜΕ. Σύμφωνα με τι πληροφορίες που δεν επιβεβαιώθηκαν, πολέμησε ως ελεύθερος σκοπευτής στην ουκρανική ταξιαρχία «Aydar» και σκοτώθηκε από τη σφαίρα ενός Ρώσου ελεύθερου σκοπευτή-εθελοντή.
Κατάφεραν να εξουδετερώσουν την τρομοκράτη περίπου δύο εβδομάδες πριν κοντά στην πόλη Ντεμπάλτσεβο που είναι διαμετακομιστικός κόμβος μεταξύ της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ και της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ και της περιοχής που ελέγχεται από τις ουκρανικές δυνάμεις. Και μάλιστα την επιχείρηση εκτέλεσε ο ελεύθερος σκοπευτής – εθελοντής ο οποίος ήρθε στην περιοχή του Λουγκάνσκ α[ό τη Ρωσία για να πολεμήσει.
http://www.briefingnews.gr/ros/item/127256