Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Εφαρμογή FR-Alert!!! Τι φοβάται η Γαλλία


 Το Υπουργείο Εσωτερικών της Γαλλίας έθεσε επίσημα σε εφαρμογή σε όλη την επικράτεια ένα σύστημα συναγερμού πληθυσμού σε περίπτωση μεγάλου κινδύνου. 

Σήματα ενδείξεις αναφέρουν έναν κίνδυνο άμεσο για να προειδοποιήσουν εκατομμύρια Γάλλους. Όλα αυτά εν μέσω ουκρανικού δημιουργούν συνειρμούς. Ωστόσο το σποτάκι του συστήματος αναφέρει:

σε περίπτωση πολύ μεγάλου κινδύνου φυσικής καταστροφής, βιομηχανικής, υγειονομικής ή τρομοκρατικής μπορείτε να υπολογίζετε σ΄έναν επιπλέον σύμμαχο για την ασφάλεια σας που κρατάτε στο χέρι σας. 

Το τηλέφωνό σας χάρη στην εφαρμογή FR-Alert αν βρεθείτε στην αφορούμενη ζώνη σε περίπτωση κινδύνου δεχόσαστε μια ένδειξη. Σας δίνονται οδηγίες για να μπείτε σε καταφύγιο για να προετοιμαστείτε, να πληροφορηθείτε, να προστατευτείτε.

Αν εξαιρέσουμε τη φυσική καταστροφή οι 3 άλλες περιπτώσεις απειλής που αναφέρονται μπορεί να ενέχουν και την ασύμμετρη, τη δολιοφθορά, το σαμποτάζ ( βιομηχανική, υγειονομική, τρομοκρατία). Η Γαλλία περιμένει χτύπημα;;;;

Η Γαλλία είναι μια από τις μεγαλύτερες πυρηνικές δυνάμεις της Ευρώπης και παγκοσμίως με πολλά εργοστάσια με πυρηνική ενέργεια για ειρηνική χρήση! ίσως αυτή και να είναι η μεγαλύτερη υβριδική απειλή…

dimpenews.com