Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

«Χαμός» στην Pfizer μετά την κατάθεση της Janine Small – Ο Α.Μπουρλά προσπαθεί να «κουκουλώσει» το σκάνδαλο των εμβολίων


Χαμός έχει γίνει μετά την δήλωση της Janine Small η οποία κατέθεσε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ότι ο αμερικανικός κολοσσός δεν γνώριζε αν το εμβόλιο του σταματά την διάδοση του Covid-19 πριν αυτό βγει στην αγορά μετά από ερώτηση του Ολλανδού ευρωβουλευτή, Rob Roos.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla, διέψευσε το δικό του ανώτατο στέλεχος kai είπε στο CNBC ότι «δεν υπάρχει άλλο εμβόλιο στον κόσμο που να έχει δοκιμαστεί τόσο εντατικά» όσο αυτό της Pfizer, λέγοντας ότι δεν ξέρει για τι πράγμα μιλούσε ο Roos.

Το ίδιο ακριβώς είπε και σε ισραηλινό δίκτυο, όπου δήλωσε πως το εμβόλιο της Pfizer «αποδείχτηκε ότι εμποδίζει κατά 80% την μετάδοση του κορωνοϊού».

Ταυτόχρονα όμως παραδέχτηκε σε άλλη συνέντευξη ότι η Pfizer είχε ελάχιστη εμπειρία από την κατασκευή εμβολίων mRNA καθώς δεν είχαν δημιουργήσει ούτε ένα τέτοιο προϊόν στο παρελθόν!


Kατά την διάρκεια της κατάθεσης της προέδρου διεθνών αγορών της Pfizer, Janine Small, στην Εξεταστική Επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου, το ανώτατος στέλεχος της φαρμακευτικής εταιρείας παραδέχτηκε ότι το εμβόλιο κατά του Covid-19 δεν είχε δοκιμαστεί για την ικανότητά του να αποτρέπει την μετάδοση του ιού!

Συγκεκριμένα η απάντηση δόθηκε μετά από σχετική ερώτηση του Ολλανδού ευρωβουλευτή Rob Roos και η Janine Small και επί λέξει είπε:

«Όχι, γιατί έπρεπε πραγματικά να κινηθούμε με την ταχύτητα της επιστήμης για να καταλάβουμε πραγματικά τι συμβαίνει στην αγορά».


Mε ποια κριτήρια λοιπόν εμπιστεύτηκε η ελληνική κυβέρνηση την Pfizer και εκβίασε, κατανάγκασε και πίεσε τους Έλληνες πολίτες να εμβολιαστούν με τρεις δόσεις ενός πειραματικού σκευάσματος ενώ τους ζητάει να κάνουν και τέταρτη.

Υποτίθεται ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη έθεσε σε αναστολή 7.000 υγειονομικούς γιατί «αποτελούσαν απειλή για τους ασθενείς και τους γύρω τους», διότι υποτίθεται θα μετέδιδαν τον ιό!
Η κυβέρνηση μάλιστα αντί να πάρει πίσω την ντροπιαστική απόφασή της (η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι η μοναδική κυβέρνηση της Ευρώπης που πήρε τέτοια απόφαση) για την εργασιακής αναστολής των υγειονομικών υπαλλήλων που αρνούνται να εκχύσουν στο σώμα τους ουσίες οι οποίες έχουν αποδειχθεί εν δυνάμει θανατηφόρες, οι οποίες χαρακτηρίζονται ως «εμβόλια κατά του Covid-19 του οδηγεί οριστικά εκτός ΕΣΥ.

Όπως δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης συμπληρώνοντας ότι είναι από τις πιο σωστές αποφάσεις οι οποίες πήρε η κυβέρνηση, όχι μόνο αρνούνται να παραδεχθούν το λάθος τους, το οποίο επιστημονικά έχει αποδειχθεί αλλά το κάνουν ακόμα χειρότερο: Τους προειδοποιούν ότι θα απολυθούν!

Μα ποιο επιστημονικό λάθος κύριε Πλεύρη; Η ίδια η Pfizer που παρήγαγε αυτό το προϊόν λέει πως ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕ το εμβόλιό της για να ξέρει αν έχει την ικανότητα να εμποδίζει την μετάδοση του ιού!


Πρόκειται για ωμή και κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος σε ότι αφορά την ελευθερία επιλογής εμβολιασμού ή όχι, μια παραβίαση Συντάγματος η οποία έχει πλέον εξελιχθεί σε… ρουτίνα για τους κυβερνώντες, αν σκεφτούμε το σκάνδαλο των υποκλοπών και τόσες άλλες στις οποίες καταπατήθηκε ωμά ο θεμελιώδης νόμος της χώρας.

Σε ότι αφορά όσους εμβολιάστηκαν, τι να πιστέψουν; Ότι είναι ασφαλείς; Ότι δεν θα έχουν αποκτήσει κάποιο «κουσούρι» που θα εμφανιστεί στο μέλλον;