Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Το Ισραήλ έχει μείνει σιωπηλό κατά τη διάρκεια 8 ετών συνεχών ουκρανικών τρομοκρατικών επιθέσεων


Ηχηρή απάντηση μέσω της Πρεσβείας στο Τελ Αβίβ έδωσε η Ρωσία στο Ισραήλ για την καταδίκη του Ισραηλινού πρωθυπουργού για τα ρωσικά χτυπήματα στην Ουκρανία στις 10/10/22 
: Το Ισραήλ έμεινε σιωπηλό μπροστά στη δολοφονία της Ρωσίδας δημοσιογράφου Daria Dugina και στην επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας. 
Το Ισραήλ έχει μείνει σιωπηλό κατά τη διάρκεια 8 ετών συνεχών ουκρανικών τρομοκρατικών επιθέσεων κατά αμάχων στο Ντονμπάς και τις πολλές δολοφονίες..


Η Ρωσία κατηγορεί για μεροληπτική στάση το Ισραήλ…

Η Ρωσία απαντά στον Yair Lapid: Το Ισραήλ σιωπά απέναντι στην «τρομοκρατία» του Κιέβου.

Η Μόσχα αναρωτιέται γιατί η Ιερουσαλήμ δεν μίλησε ποτέ ενάντια στις «θανατηφόρες» επιθέσεις της Ουκρανίας

Η Ρωσία απάντησε αργά τη Δευτέρα στην καταδίκη του Ισραήλ για τις επιθέσεις της Μόσχας στις ουκρανικές πόλεις, λέγοντας ότι η Ιερουσαλήμ απέτυχε να κάνει το ίδιο για «τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον αμάχων στο Ντονμπάς» και πολλές «δολοφονικές» ενέργειες του Κιέβου.

Η δήλωση της ρωσικής πρεσβείας στο Ισραήλ ήρθε λίγες ώρες αφότου ο Πρωθυπουργός Yair Lapid κατήγγειλε «σθεναρά» τις φονικές βομβιστικές επιθέσεις στην Ουκρανία αναφέρει το ισραηλινό .i24news.

Στη δήλωσή της, η πρεσβεία υποστήριξε ότι οι επιθέσεις της Ρωσίας ήταν «ένα χτύπημα υψηλής ακρίβειας στις εγκαταστάσεις στρατιωτικού ελέγχου, στα συστήματα επικοινωνιών και ενέργειας της Ουκρανίας».

«Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, δυστυχώς, το Ισραήλ επέλεξε να παραμείνει σιωπηλό κατά τη διάρκεια οκτώ ετών συνεχών ουκρανικών τρομοκρατικών επιθέσεων εναντίον αμάχων στο Ντονμπάς, για να κλείσει τα μάτια στην πρόσφατη θανατηφόρα επίθεση της Ουκρανίας σε μια συνοδεία προσφύγων στην περιοχή του Χάρκοβο στις τερατώδεις δολοφονίες αμάχων από τους νεοναζί Αζόφ στο Kupyansk και άλλες πόλεις της Ουκρανίας, στην άγρια ​​δολοφονία της Ρωσίδας δημοσιογράφου Darya Dugina, στην πρόσφατη ουκρανική τρομοκρατική επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας καθώς και σε πολλά άλλα φρικτά εγκλήματα ατιμώρητα που διαπράχθηκαν από το καθεστώς του Κιέβου .”

Ντονμπάς το Ισραήλ σιώπησε στη γενοκτονία ρωσόφωνων λέει η Μόσχα

Η χειρότερη μπηχτή που ξεμπροστιάζει το Ισραήλ είναι αυτή για τη μη καταδίκη εκ μέρους του των θηριωδιών που πραγματοποίησαν ”οι νεοναζί του Αζόφ”. Η συγκάλυψη των ναζιστών από Ισραήλ είναι τεράστιο πολιτικό θέμα για το ίδιο το Ισραήλ και την υπόστασή του….είναι τεράστιο πολιτικό και ιστορικό σκάνδαλο..



Γιατί σιώπησε το Ισραήλ όταν σταύρωσαν το Ρώσο στρατιώτη;;

Γιατί σιώπησε το Ισραήλ όταν αποκεφάλιζαν ρωσόφωνους στο Ντονμπάς;;

dimpenews.com