Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

Τουρκικά ΜΜΕ παρουσιάζουν το «μυστικό χάρτη» της Αγκυρας -Τουρκική λίμνη το Αιγαίο έως το 2025 -Vid-


 Σε τουρκική λίμνη θα μετατραπεί το Αιγαίο έως το 2025 υποστηρίζει Τούρκος αναλυτής επικαλούμενος «μυστικό χάρτη» της Αγκυρας.

Ο τούρκος πολιτικός αναλυτής και συγγραφέας Ενγκίν Αβτζί βρέθηκε καλεσμένος σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Beyaz TV και παρουσίασε μαζί με τον δημοσιογράφο ένα μυστικό χάρτη της Τουρκίας σύμφωνα με τον οποίο το Αιγαίο, η Ανατολική Μεσόγειος και ο Εύξεινος Πόντος έως το 2025 θα έχουν μετατραπεί σε τουρκική λίμνη. Μάλιστα οι κτίσεις της Αγκυρας περιλαμβάνουν την Θεσσαλονίκη και φτάνουν έως την Κριμαία!

«Ο Μυστικός χάρτης» της Αγκυρας

«Τι σύνορα θα έχει η Τουρκία το 2025 και πως προβλέπεται αυτό;», ρωτάει κάποια στιγμή ο παρουσιαστής, με τον αναλυτή ν’ απαντάει: «Αυτός ο χάρτης διέρρευσε. Ορίστε κύριε!».

Σύμφωνα με τα tourkikanea.gr, εξηγεί ότι «Η διαδικασία θα αρχίσει από τη Θεσσαλονίκη και μάλιστα θα έχουμε και δική μας ακτή απέναντι, καθώς υπάρχει μία διαδικασία επιστροφής της Κριμαίας στην Τουρκία. Η Κριμαία θα τεθεί υπό τον πλήρη έλεγχο της Τουρκίας».

Αναφέρει επίσης ότι «Η Αρμενία θα συνδεθεί πλήρως με τον τουρκικό κόσμο και ως Αρμενία θα μικρύνει». Και συνεχίζει: «Στη Συρία αυτή τη στιγμή σχεδιάζεται να ιδρυθεί μία Τουρκμενική Δημοκρατία, γνωρίζετε πως υπάρχει συμφωνία σ’ αυτό».


Στη συνέχεια, δείχνει την Κύπρο και μετά τα νησιά του Αιγαίου. «Βλέπετε εδώ. Που θα βγούνε κύριέ μου τα πυροβόλα τύπου FIRTINA; Ορίστε, εδώ. Πρώτα θα αρχίσει από τη νότια Κύπρο», λέει. Για να προσθέσει: «Αν δείτε την Τουρκία να παίρνει σε μία μέρα τη νότια Κύπρο, αυτά εδώ θα έχουν γίνει προ πολλού δικά μας

https://www.iefimerida.gr/kosmos/toyrkika-mme-paroysiazoyn-mystiko-harti-tis-agkyras-toyrkiki-limni-aigaio-eos-2025-binteo