Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

Αυξάνεται η ΠΙΕΣΗ στον Πούτιν: «Το τέταρτο Ράιχ του ΝΑΤΟ ήρθε με ΣΤΡΑΤΟ να μας ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ», vid


Μαζική πίεση στον Ρώσο πρόεδρο...

«Η Ρωσία πρέπει να έρθει σε μια νέα πορεία για να εξασφαλίσει την νίκη στην Ουκρανία». Την άποψη αυτή εξέφρασε ο ηγέτης του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Γκενάντι Ζιουγκάνοφ, κατά την διάρκεια ολομέλειας της Κρατικής Δούμας, μην μασώντας τα λόγια του για αυτό που συμβαίνει στα σύνορα της Ρωσίας, αυτή την στιγμή στα σύνορα της Ρωσίας.

Κατά την γνώμη του, τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη ένας εθνικοαπελευθερωτικός, αντιαποικιακός πόλεμος. Υπενθύμισε επίσης ότι αν νωρίτερα, μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ, η Δύση ήρθε να κατακτήσει και να διχάσει την Ρωσία, τώρα θέλει να την καταστρέψει.

«Πρέπει να γνωρίζουμε καλά ότι ένας νέος στρατός έχει συγκεντρωθεί εναντίον μας – το τέταρτο ευρωπαϊκό Ράιχ του ΝΑΤΟ, όπου 30 χώρες έχουν ενώσει όλα τα συντάγματα και τους στρατούς τους και επιτέθηκαν στην σλαβική αδελφότητα μας», είπε ο Ζγιουγκάνοφ.

Ακόμα και οι κομμουνιστές στην Ρωσία βλέπουν τον κίνδυνο και κρούουν στον Πούτιν τον κώδωνα του κινδύνου! Όσο καθυστερεί ο πόλεμος στην Ουκρανία, παρά τα όποια οικονομικά οφέλη για την Ρωσική Ομοσπονδία, το ΝΑΤΟ κερδίσει έδαφος και πρεστίζ. Η μόνη λύση δείχνει να είναι η συντριβή της Δυτικής Συμμαχίας μέσα στα ρωσικά εδάφη της Ουκρανίας.

Δείτε το βίντεο:ов.

Зюганов: против России собралс
https://rumble.com/embed/v1k9c6r/?pub=4