Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

O Aκαρ ''μαζέυει'' στρατό να πολεμήσει!

 
Ακροατήριο νεόκοπων Τούρκων αξιωματικών, σχεδόν παιδιά, απορημένοι παρακολουθούσαν τον άμυνας υπουργό να τους λέγει με στόμφο στην φωνή πόσο γενναία να πολεμήσουν, και αν γυρίσουν, θα γίνουν βετεράνοι (νωρίς συνταξιούχοι;) όμως αν δεν γυρίσουν, θα γίνουν… μάρτυρες (με τα ουρί;).

Απορίας άξιον εστί, αν μεταξύ των νέων αυτών βαθμοφόρων, περιλαμβάνονταν και παιδιά, εγγόνια ή και συγγενείς τού ομιλητή Ακάρ, ή και άλλων Τούρκων πολιτικών που εσχάτως πλειοδοτούν σε ρητορική μίσους κατά της Ελλάδας!

Διότι οι δειλοί Τούρκοι εάν νομίζουν ότι θα υποτάξουν τους Έλληνες με μη επανδρωμένα αεροσκάφη και ισλαμιστές τρομοκράτες μισθοφόρους, ας ετοιμάζονται για τρέξιμο…

Ο Ακάρ όμως γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, την δειλία του στρατού του.

Απόδειξη για αυτό είναι η τακτική που ακολουθεί η Τουρκία εδώ και χρόνια, χρησιμοποιώντας ισλαμιστές μισθοφόρους σε όλα τα μέτωπα τα οποία εμπλέκεται. Στην Συρία, την Λιβύη, το Ναγκόρνο Καραμπάχ, το βόρειο Ιράκ.

Το γεγονός αυτό εκτός από την δειλία του τουρκικού στρατού την οποία επίσης έχουμε αναλύσει και αυτός είναι ο λόγος της ευρείας χρήσης μη επανδρωμένων αεροσκαφών και μισθοφόρων στα πολεμικά μέτωπα για λογαριασμό της Τουρκίας, εξηγεί και την απέλπιδα προσπάθεια των Τούρκων να εμφανιστούν ως ο «στρατός του Ισλάμ», προκειμένου να συγκεντρώσουν φανατικούς ισλαμιστές από όλο τον κόσμο, ώστε να πεθάνουν για την Τουρκία, νομίζοντας ότι πεθαίνουν για τον Αλλάχ.

https://www.newsbreak.gr/amyna/383039/o-akar-tha-steilei-ta-paidia-ton-allon-na-polemisoyn/