Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

ΕΚΤΑΚΤΟ Ρώσικο Πυρηνικό στρατιωτικό τρένο κατευθύνεται στο μέτωπο Ουκρανίας! Στο Κίεβο τους μοιράζουν χάπια ιωδίου καλίου για επικείμενο πυρηνικό χτύπημα!


Η ΕΕ προμήθευσε τους Ουκρανούς με 5.000.000 χάπια ιωδίου. 
Ταυτοποιήθηκε ένα τρένο μιας ειδικής πυρηνικής μονάδας της Ρωσίας.
 Ο Πούτιν προφανώς ετοιμάζεται για κλιμάκωση της διαμάχης. Ένα ρωσικό τρένο της μυστικής πυρηνικής μονάδας φέρεται να έχει εντοπιστεί στην κεντρική Ρωσία να κατευθύνεται προς την Ουκρανία, αναφέρουν οι Times, κάτι που μπορεί να δείχνει ότι η Μόσχα προετοιμάζεται για μια «στρατηγική άσκηση αποτροπής».

Το δημοτικό συμβούλιο του Κιέβου λέει ότι παρέχει στα κέντρα εκκένωσης χάπια ιωδίου καλίου ως προετοιμασία για ένα πιθανό πυρηνικό χτύπημα στην πρωτεύουσα αναφέρει το AP.

Τα χάπια ιωδιούχου καλίου μπορούν να βοηθήσουν στην παρεμπόδιση της απορρόφησης επιβλαβούς ακτινοβολίας από τον θυρεοειδή αδένα, εάν ληφθούν αμέσως πριν ή αμέσως μετά την έκθεση σε πυρηνική ακτινοβολία.

Τα χάπια θα διανεμηθούν σε κατοίκους περιοχών που έχουν μολυνθεί από πυρηνική ακτινοβολία, εάν υπάρχει ανάγκη εκκένωσης, ανέφερε το δημοτικό συμβούλιο.

Η Ευρώπη προμήθευσε τους Ουκρανούς με 5 εκατομμύρια χάπια ιωδίου.

Πέντε εκατομμύρια δισκία ιωδίου παραδόθηκαν στην Ουκρανία για όσους ζουν κοντά σε απειλούμενους πυρηνικούς σταθμούς.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση παρέδωσε τα χάπια για να αποφευχθεί η κατάποση ραδιενεργών ουσιών στον οργανισμό στην Ουκρανία.

Πέντε εκατομμύρια δισκία ιωδίου φέρεται να παραδόθηκαν στην Ουκρανία για όσους ζουν κοντά σε απειλούμενους πυρηνικούς σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής. Αυτό ανέφερε στη γερμανική πύλη RND ο Ευρωπαίος Επίτροπος Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων Janez Lenarcic.

Για πυρηνική προβοκάτσια του Κιέβου μιλούν ρώσικες πηγές!

Η Δύση σχεδιάζει πυρηνική δολιοφθορά χτυπώντας μια πυρηνική τοποθεσία στην Ουκρανία για να κατηγορήσει στη συνέχεια τη Ρωσία. Πιθανός στόχος: η αποθήκευση αναλώσιμου πυρηνικού καυσίμου στο Τσερνομπίλ.

Η Ρωσία εμμένει πλήρως στη δήλωση σχετικά με το απαράδεκτο έναρξης πυρηνικού πολέμου αναφέρει τώρα το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας: Η Ρωσία είναι πλήρως προσηλωμένη στη δήλωση των ηγετών των πέντε πυρηνικών χωρών ότι δεν επιτρέπεται ο πυρηνικός πόλεμος.

Ο Πούτιν «διατάζει πυρηνικό στρατιωτικό τρένο προς την Ουκρανία» είναι ο τίτλος του άρθρου των TIMES

Το ρωσικό πυρηνικό υποβρύχιο που φέρει αποκαλυπτικό όπλο εξαφανίστηκε από τη βάση του αναφέρει το ΝΑΤΟ.

Μετά το υποβρύχιο Belgorod με το πυρηνικό υπερόπλο τορπίλη Poseidon που χάθηκε από τη βάση του τώρα και τρένο με πυρηνικά κινητοποιείται. Όλα υποδηλώνουν ότι η Ρωσία έχει πάρει τις αποφάσεις της.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν στέλνει «πυρηνικό στρατιωτικό τρένο» στο μέτωπο της Ουκρανίας εν μέσω φόβων κλιμάκωσης. Στρατιωτικό κομβόι έχει απεικονιστεί να κατευθύνεται προς την πρώτη γραμμή σε ένα τρένο που συνδέεται με μια ρωσική αμυντική μεραρχία που χειρίζεται πυρηνικά όπλα και διατηρεί εγκαταστάσεις αποθήκευσης. Ένα τρένο που συνδέεται με μια ρωσική στρατιωτική πυρηνική μονάδα φαίνεται να κατευθύνεται προς την πρώτη γραμμή.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει δηλώσει ότι είναι έτοιμος να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα για να υπερασπιστεί τη Ρωσία και η ένταση έχει αυξηθεί με την προσάρτηση τεσσάρων περιοχών της Ουκρανίας όπου διεξάγονται σφοδρές μάχες.

Ο φόβος είναι ότι θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι μια επίθεση σε αυτές τις περιοχές στην ανατολική και νότια Ουκρανία θα ήταν μια επίθεση στο ρωσικό έδαφος και έτσι θα ανοίξει ο δρόμος για τη χρήση πυρηνικών όπλων.

Κομβόι τεθωρακισμένων BPM-97 και άλλων στρατιωτικών οχημάτων έχουν ειδωθεί να κινητοποιούνται στην κεντρική Ρωσία, και σχετικές αναρτήσεις υπάρχουν στο Telegram από το φιλορωσικό κανάλι Rybar.

Τα εξελιγμένα μηχανήματα που περιλαμβάνουν οπλοστάσιο για ναρκοθέτηση φέρεται να ανήκουν στη 12η Κεντρική Διεύθυνση του ρωσικού στρατού, η οποία διαχειρίζεται κεντρικές εγκαταστάσεις αποθήκευσης πυρηνικών όπλων.

“Αυτό είναι στην πραγματικότητα κιτ μεταφοράς που ανήκει στη 12η Κεντρική Διεύθυνση του Ρωσικού Υπουργείου Άμυνας” τονίζει ο αμυντικός αναλυτής Konrad Muzyka.

«Η Διεύθυνση είναι υπεύθυνη για τα πυρηνικά πυρομαχικά, την αποθήκευση, τη συντήρηση, τη μεταφορά και την διάδοσή τους στις μονάδες».

Θα μπορούσε να σημαίνει ότι τα πυρηνικά όπλα οδηγούνται στο μέτωπο ή θα μπορούσε να είναι μια προσπάθεια του Πούτιν να απειλήσει και να εκφοβίσει τη Δύση.

Ο κ. Muzyka έγραψε στο Twitter σχετικά με τις εικόνες του τρένου: «Αυτό σημαίνει ότι αυτό το βίντεο δείχνει προετοιμασίες για μια πυρηνική επίθεση; Όχι πραγματικά. Υπάρχουν άλλες πιο πιθανές εξηγήσεις».

Στη συνέχεια, εξήγησε ότι θα μπορούσε να είναι ένα μήνυμα προς τη Δύση ή ο στρατιωτικός εξοπλισμός θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για εκπαιδευτικούς σκοπούς.

dimpenews.com