Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Διευθυντής SKY: «Υπάρχουν χιλιάδες παρενέργειες και δεν μας αφήνουν να τις μεταδώσουμε – Είναι ελεγχόμενα»

 

«Ζητώ συγγνώμη και ντρέπομαι» είπε ο Mark Sharman

Ο πρώην διευθυντής του SKY News και του ITV, Mark Sharman, μίλησε προσφάτως για τους επιστήμονες που ζητούν την αναστολή των εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού για τα παιδιά και αγνοούνται από τα συστημικά ΜΜΕ.

Λιγότερο κρέας, καλύτερα για όλους _ Greenpeace

Όπως είπε ο Μ.Sharman υπάρχουν πολλές ιστορίες για παρενέργειες των εμβολίων, όμως «τα πάντα είναι ελεγχόμενα» και γι’ αυτό δεν μεταδίδονται.

Όσα είπε:

«Ξέρετε, ντρέπομαι και θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη απ’ όλους για τον τρόπο που τα ΜΜΕ συμπεριφέρθηκαν σ’ όλο αυτό.

Ήμουν το αφεντικό του SKY News κάποτε και του ITV κι έκατσα σπίτι θυμωμένος και εξοργισμένος με τον τρόπο που φέρονται.

Αλλά αυτό δε μπορεί να ‘ναι τυχαίο. Ξέρετε έχουμε προσπαθήσει, ανήκω τώρα σε μια ομάδα δημοσιογράφων που πραγματικά προσπαθούμε σκληρά να φύγουμε απ’ την πεπατημένη και γράφουμε στο διαδίκτυο και αλλού.

Δεν μπορούμε να περάσουμε αυτές τις ιστορίες στα συμβατικά ΜΜΕ. Υπάρχουν πολλοί λόγοι, όλο αυτό είναι ελεγχόμενο. 

Είναι φρικιαστικό. Και οι γιατροί γνωρίζουν ότι βλέπουν περισσότερα περιστατικά στο νοσοκομείο και δεν το φωνάζουν και ούτε τα ΜΜΕ το φωνάζουν.

Συνεπώς πρέπει να ρωτήσετε: για ποιο λόγο;

Υπάρχει κάποιος απ’ τα συμβατικά ΜΜΕ εδώ; Ξέρετε, έστειλα στους πρώην συναδέλφους μου στο SKY – άτομα με τα οποία δούλευα μαζί- μια προσωπική πρόσκληση σήμερα μαζί με πολύ υλικό κι ακόμη δεν έχουν έρθει».έρθει».


https://www.pronews.gr/kosmos/dieythyntis-sky-yparxoun-xiliades-parenergeies-kai-den-mas-afinoun-na-tis-metadosoume-einai-elegxomena/